03 / 05 / 2024

yolu kapatan arazi sahibi

yolu kapatan arazi sahibi

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Mersin'de 50 yıllık yolu kapatan arazi sahibi: Benim en doğal hakkım!

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

Gaziantep'te 4 yılda 500 kilometre arazi yolu açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Ordu'da unutulan araziden çevre yolu geçti!

Ordu’da 1993 yılında uzun vadede ortaya çıkabilecek trafik sorununa çare olması amacıyla imar planına dahil edilmesine ve bulvar yolu olarak tescillenmesine rağmen 23 yıl boyunca unutulan çorak arazi çevre yolu oldu.

Atilla Saral villasını sattı, konteynere yerleşti!

Manken - oyuncu Atilla Saral 25 yıllık kariyerinin ardından radikal bir karar verdi.Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.

Samsun'da yolu kapatan vatandaşa 412 lira para cezası!

Samsun'da tapulu arazisinden geçirildiğini öne sürdüğü yolu trafiğe kapatan 67 yaşındaki İbrahim Akbulut'a 412 lira para cezası uygulandı. Akbulut: "Arazi benim istediğim gibi kapatırım" dedi.

Gaziantep Şehitkamil'deki arazi yollarının tamamı açılacak!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Dönemimizin sonuna kadar tüm mahalle olan köylerimize girmiş olacağız. Kırsal alanda arazi yolu açılmamış yer kalmayacak" dedi.

Samsun'da arazisinden yol geçen vatandaş yolu kapattı!

Samsun'da arazisinden yol geçirildiğini iddia eden İbrahim Akbulut, daha önce bir kısmını kapattığı yolu, belediye ile anlaşamayınca tamamen ulaşıma kapattı. Akbulut: ''Bu arazi tamamen bana ve aileme aittir. Tapulu arazimi kimse kullanamaz'' dedi.

Şehirkamil'de 124 kilometre arazi yolu açtı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere yol iyileştirme çalışmaları ile birlikte 124 kilometre arazi yolu açtı.

Gaziantep Büyükşehir, 350 köyde arazi yolu açtı!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son iki yıl içinde yaklaşık 350 köyde arazi yolu açtı.

Şehitkamil'de 124 kilometre arazi yolu açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, köyden mahalleye dönüştürülen kırsal bölgelere yol yol iyileştirme çalışmaları ile birlikte 124 kilometre arazi yolu açtı. Açılan yollarla birlikte 16 mahallenin birbirine bağlantısı sağlandı.

Tokat'ta HES protestosunda gerginlik!

Tokat'ın Zile ilçesinde Çekerek Irmağı üzerine 3 hidroelektrik santrali (HES) kurulacak olmasına tepki amacıyla düzenlenen gösteride şantiye binasını taşlayan, yolu kapatan gruba, polis müdahale etti.

yolu kapatan arazi sahibi Haberi

yolu kapatan arazi sahibi

Mersin'in Erdemli ilçesinde, geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 yıldır kullandığı yolun özel mülk sebebiyle kapatılmasındans sonra arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" dedi.

Geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı Tömük Güney mahallesinde 4 metre genişliğinde ve 300 metre uzunluğunda yolun 'Özel Mülkiyettir' tabelasıyla kapatılıp, içerisine de fidan dikilmesinin ardından mahalle sakinlerinin tepkisi üzerine Erdemli Kaymakamlığı Kadastro Müdürlüğü yetkilileri tarafından bölgede bazı incelemeler yapıldı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, kadastro memurları tarafından yapılan ölçüm ve incelemeden sonra, yer sahipleri ile görüşülüp, tutanak tutuldu. Mahalle sakinleri yolun bir an önce açılmasını isterken, yer sahipleri ise, "Yolun hakkaniyetle açılıp, tek taraflı olarak bizim tarladan geçilmesine izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

'YOLUN TAPUSU BİZDE'

Kapatılan yolun tarlasının içerisinde olduğunu söyleyen yer sahiplerinden...