20 / 07 / 2024

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje adres 

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje adres 

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Onut Şener tarafından kuruldu.

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Alper Ağdaşan tarafından kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Node Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Node Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sait Yılmaz ve Sedat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbikon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Mimoza Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimoza Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Mahmut Batmaz tarafından kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Geostar Geoteknik İnşaat Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geostar Geoteknik İnşaat Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aras Deniz Avağ ve Derya Avağ ortaklığında kuruldu.

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Blue Projects Lımıted ve Blue Projects Two Lımıted ortaklığında kuruldu.

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje Limited Şirketi kuruldu!

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Onut Şener tarafından kuruldu.

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje adres  Haberi

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje adres 

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Onut Şener tarafından kuruldu.

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK-MÜŞAVİRLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin yapılabileceği işler ve...