17 / 05 / 2024

Yonca Lojistik Limited Şirketi adresi

Yonca Lojistik Limited Şirketi adresi

Yonca Lojistik Limited Şirketi, Recai Faruk Gürbüzer tarafından 15 bin TL sermaye ile 5 Ekim 'de İstanbul, Üsküdar, Selimiye Mahallesi, Selvikökü Sokak 'ta kuruldu.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Mekur İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Mekur İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kurum tarafından kuruldu.

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaş tarafından kuruldu.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Ce Lıne Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli Çağrı Ata ve Ersin Özen ortaklığında kuruldu.

Parga Orman Ürünleri İnşaat Makina Metal Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Parga Orman Ürünleri İnşaat Makina Metal Lojistik Limited Şirketi Kağıthane’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Kaan Kahveci tarafından kuruldu.

Sande İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Sande İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ileHasan Dereli tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Azerhan İnşaat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Azerhan İnşaat Lojistik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Azer tarafından kuruldu.

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu! 

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Can, İhsan Atalay ve Ömer Gök ortaklığında kuruldu.

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Zeytin 2 Mühendislik Kimya Metal İnşaat Orman Ürünleri Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Turan Küçük tarafından kuruldu.

Meraklı İnşaat Metal Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Meraklı İnşaat Metal Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Lojistik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Yar tarafından kuruldu.

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Küçükçekmece’de  İlhan Hakan Kutluay ve Kerim Ktluay ortaklığı tarafından kuruldu.

Yonca Lojistik Limited Şirketi adresi Haberi

Yonca Lojistik Limited Şirketi adresi

Yonca Lojistik Limited Şirketi, Recai Faruk Gürbüzer tarafından 15 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de İstanbul, Üsküdar, Selimiye Mahallesi, Selvikökü Sokak'ta kuruldu.


Yonca Lojistik Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. b. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. c.Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. d.  Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. e.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurtdışında konaklama, seyahat taşıma,...