02 / 05 / 2024

yonca sitesi ne zaman teslim

yonca sitesi ne zaman teslim

Yonca Sitesi vaziyet planı bilgisi, fiyat listesi ve ödeme planı bilgisinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor. Pendik Yonca Sitesi daire fiyatları kapsamında projede ki konutlar 175 bin TL'den başlıyor...

Diyarbakır Galeria Sitesi'nin müteahhitlerine verilen ceza belli oldu!

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan ve 89 kişinin vefat ettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine, 17 sene 6'şar ay hapis cezası verildiği açıklandı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son durum ne? Ali Kurt açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt dev projedeki son durumu paylaştı...

Osmaniye'de 52 kişiye mezar olan o apartmanın raporu hayrete düşürdü! Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz!

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremde 9 katlı Yonca Sitesi B Blok Apartmanı ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda tüm gerçekler ortaya çıktı. Proje eksik, malzeme ve yapı denetimi yetersiz...

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son dakika! 584 konutluk dev projede son durum ne? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi projesine hız kesmeden devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son durum ne? 

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları devam ediyor. Peki Berrak Sitesi konutları ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat depremlerinde yıkılan Galeria Sitesi'ne ilişkin rapor yayımlandı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde esnasında yıkılan ve 89 kişinin hayatını yitirdiği site ile ilgili ek bilirkişi raporunda müteahhit, şantiye görevlileri, alışveriş merkezi yönetimi, yönetmeliği hazırlayan kurum ve proje sorumluları yüzde 20 kusurlu olunduğu kaydedildi.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarını kaleme aldı. Peki konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Konya'da büyük dönüşüm başladı! 

Konya'da bulunan Eski Sanayi ve Karatay Sanayi’nin, Konya Yeni Sanayi Sitesi’ne taşınma süreci başladı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, Konya'daki bu dönüşümü kaleme aldı.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

yonca sitesi ne zaman teslim Haberi

yonca sitesi ne zaman teslim

1.790 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Yonca Sitesi projesi İstanbul Anadolu Yakasında konumlandırılıyor. Satışların devam ettiği Yonca Sitesi vaziyet planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.


M. Yılmaz İnşaat imzası ile yükselen Yonca Sitesi Pendik projesinde yer alan daireler minimum 175 bin TL'den başlıyor. Toplamda 32 adet daireden meydana gelen Yonca Sitesinde yer alan daireler sadece 2 oda 1 salon tipinde tasarlandı.


3 bin 885 metrekare inşaat alanına sahip olan Pendik Yonca Sitesi Evlerinde dairelerin alanları 100 metrekare olarak belirlendi. Yonca Sitesi vaziyet planı bilgisinden önce projede yer alan sosyal imkanlardan bahsedelim.


Yonca Sitesi projesinde basketbol sahası, açık otopark, çocuk oyun parkı ve kapalı otopark otopark gibi sosyal donatılarda yer alıyor. Yonca Sitesi ödeme planına göre projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde...