17 / 05 / 2024

Yonca Yaprağı Unkapanı Geçidi

Yonca Yaprağı Unkapanı Geçidi

1964 yılında, trafik tıkanıklığını önlemek için Unkapanı'nda Unkapanı Geçidi, Kararköy'de ise yeraltı geçidi inşa edilecekmiş. Yonca yaprağı biçimindeki Unkapanı Geçidi 4 milyon liraya mal olacakmış.

1933 yılında Unkapanı Köprüsü 150 bin liraya tamir edilmiş!

1933 yılında Unkapanı Köprüsü'nün tamiri için 150 bin liraya ihtiyaç varmış. Bu tamir için bütçeden 150 bin lira ayrılmış.

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

1942 yılında köprünün altında kalan Unkapanı Meydanı yükseltilmiş!

1942 senesinde Unkapanı Meydanı, köprünün yerine konulması sırasında 9 cm aşağıda kaldığı için yükseltilme kararı alınmış.

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Yonca Life fiyatları ne kadar? 2024'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Yonca Life 3 blok olarak inşa ediliyor. 110 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanıyor.

Yonca Life'ta 5.5 milyon TL'ye 3+1! Yeni proje!

Pendik'te hayata geçirilen Yonca Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yonca Life projesi 3 blok olarak yükseliyor. 

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sonumut tarafından kuruldu.

Hakmar’da Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü!

4 Ağustos-13 Ağustos tarihlerinde Hakmar’da indirime giren ürünler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 5 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Yonca Yaprağı Unkapanı Geçidi Haberi

Yonca Yaprağı Unkapanı Geçidi

2 TRAFİK GEÇİDİNİN İNŞASI DA BAŞLIYOR.


Trafik tıkanıklığını önlemek için Unkapanı'nda Yonca Yaprağı, Karaköy'de de yeraltı geçidinin inşaatına ay başında başlanıyor.


UNKAPANI'NDA trafik çatışmasını önleyecek Yonca Yaprağı ile Karaköy yaya altgeçidinin inşasına mart başında başlanacaktır.

  Ankara'dan dönen Belediye Başkanı Haşim İşcan dün imar, fen işleri, imar planlama müdür ve müdür yardımcılarıyla bir toplantı yapmıştır. Toplantıda Karaköy yaya alt geçidi ve Unkapanı Yonca Yaprağı inşasına ait proje ve maketler üzerinde bilgi alan Belediye Başkanı,




 her ikisinin de, inşasına mart ayında başlanması için ilgililere direktif vermiştir.

  Unkapanı'nda Atatürk Köprüsü'nün bitiminden itibaren Saraçhane'ye doğru olan yolun 250 metrelik kısmı toprakla doldurulmak suretiyle yükseltilecek ve...