03 / 05 / 2024

Yöntem Bir Proje Mimarlık ve Mühendislik Yapı Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi

Yöntem Bir Proje Mimarlık ve Mühendislik Yapı Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi

Yöntem Bir Proje Mimarlık ve Mühendislik Yapı Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi, Fatma Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan ailelere çok büyük bir müjde!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı küresel çapta benzinin değerlenmesinin ardından artan benzin fiyatlarıyla birlikte öğrencilerinin yol parasında ciddi bir külfet yaşayan ailelere yönelik büyük bir müjde verdi.

Katar'dan korkutan açıklama geldi! Büyük bir kriz kapıda!

Katar Enerji İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı, Avrupa'nın daha büyük bir enerji kriziyle karşı karşıya karşılaşabileceğine dair uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Elektrik faturası kabarık gelenler bu yöntemle yüzde 45 azalma! İşte o yöntem

Elektrik faturaları yüksek tutarda gelenlere yüzde 45 indirim sağlayan bir yöntem gündem oldu. Bu yöntemleri uygulayarak hem enerji hem de para tasarrufu sağlamak mümkün. Elektrik faturalarını düşürmek isteyenlerin uygulayabileceği basit ancak etkili yöntemler işte haberimizde…

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Servetinize servet katmak için yapılması gerekenler! İşte o muhteşem 4 yöntem!

Servetinize servet katmanın yolu aslında çok daha basit ve ulaşılabilir olabilir. Bu konuda birçok yöntem olduğu bilinse de çok azı işe yaramaktadır. Dolayısıyla işe yarayanları öğrenerek uygulamak servetinizi artırmanın en etkili yoludur.

Altın düşse de yükselse de bunu yapan kazanacak! Altında yeni yöntem! Altın yatırımcıları acilen bakın!

Altın fiyatlarında çok kısa bir süre içinde geri çekilmeler ve dengelenmelerin olabileceğini söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Oral Erdoğan altındaki düşüşler ve yükselişlere karşılık nasıl kazançlı çıkacağını açıkladı. Altın düşse de yükselse de bunu yapan her türlü kazanacak! Altında yeni yöntem!

Ev sahipleri artık kiracı olmak istiyor! Gayrimenkul satışlarında yeni yöntem! 

Konutunu satan mülk sahipleri, şimdilerde yeni bir yöntem denemeye başladı. Mülk sahipleri, evlerini satın alan kişilerden, sattığı evde kiracı olarak oturmayı talep ediyor. 

İstanbul’da tüm yapılar sürekli mercek altında olacak! 5 yılda bir kontrol şartı geliyor

İstanbul’un depreme hazır hale getirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalara hız verdi. İmar yönetmeliğinde yapılması planlanan değişiklikle binalar sıkı kontrol altında olacak ve 5 yılda bir kontrolü sağlanacak.

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üç depremde de yıkılmayan binayı inceledi ve binalarda kullanılan yöntemi İstanbul'da da hayata geçirileceğini söyledi. Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

Bölgede yeniden büyük bir deprem olur mu? Naci Görür’den o soruya net yanıt!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra bölgede yeniden büyük bir deprem olacağı ile ilgili söylentilerle ilgili Prof. Dr. Naci Görür’den yanıt geldi. Bu ve merak edilen diğer konularla ilgili görüşlerini açıklayan Görür, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Görür’ün konuyla il

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat'ta başlıyor...

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması 5 Şubat'ta başlıyor. Türkiye'nin yerli otomobiline sahip olmak isteyenlerin ön sipariş hakkı kazanması içinse yapılması gereken üç farklı yöntem bulunuyor. İşte detaylar...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Yöntem Bir Proje Mimarlık ve Mühendislik Yapı Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi Haberi

Yöntem Bir Proje Mimarlık ve Mühendislik Yapı Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi
Yöntem Bir Proje Mimarlık ve Mühendislik Yapı Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi, Fatma Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Yöntem Bir Proje Mimarlık ve Mühendislik Yapı Hizmet Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1)Her türlü bina,büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık,mühendislik,teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan proje teknik hesaplar danışmanlık etüt araştırma tasarım fizibiliteler yapmaktadır.Bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek 2)Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, iş yeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 3)Yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel teşebbüslere ait,inşaat,ihale ve taahhütlerine ait iştirak ederek ve çelik,beton,kagir,ahşap,prefabrik her torlu yol köprü...