29 / 05 / 2024

yooistanbul cnr

yooistanbul cnr

Digicom Grup şirketlerinden olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, İstanbul’un kalbinde yükselen, eşsiz Boğaz manzaralı “yooistanbul” projesiyle son derece lüks ve konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

Say Yapı yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'nda!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. ‘yooistanbul’ , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

Say Yapı yooistanbul ile CNR Emlak 2015 fuarına katılacak!

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam kalbinde hayata geçirdiği, Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları hızla devam ediyor. 'yooistanbul' , 4-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor.

yooistanbul projesi CNR Emlak 2015 Fuarı'na katılıyor!

Digicom Grup şirketlerinden olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, İstanbul’un kalbinde yükselen, eşsiz Boğaz manzaralı “yooistanbul” projesiyle son derece lüks ve konforlu bir yaşam vaat ediyor.

CNR Expo Fuar Merkezi imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi 1221 ada, 187 parsel CNR Expo Fur Alanı'na itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

CNR Emlak: Türkiye'nin en büyük gayrimenkul vitrini!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarında sergileyecekler.

CNR Emlak Fuarı Yeşilköy'de 4-8 Kasım'da!

CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 4 - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar 4 Kasım'da başlayacak ve 8 Kasım'da sona erecek.

China Homelife Fuarı CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlendi!

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 12,076 kişinin ziyaret ettiği China Homelife Turkey Fuarı, 700 Çinli firmanın katılımı ile 3-6 Haziran tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da düzenlendi.

CNR Emlak Fuarı'nda cazip ödeme seçenekleriyle!

4 - 8 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy'de gerçekleşmesi planlanan CNR Emlak Fuarı CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım'da Yeşilköy'de!

CNR Emlak Fuarı, CNR Holding tarafından 4-8 Kasım arasında, Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Fuarın bu yıl CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3'üncüsü düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım günü Yeşilköy'de gerçekleştirilecek!

CNR Holding tarafından düzenlenen CNR Emlak Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. 4 Kasım'da gerçekleşecek projede geçtiğimiz sene sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağladı.

CNR Expo Fuarı imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bakırköy İlçesi, Yeşilköy Mahallesi, 1221 ada, 187 parsel CNR Expo Fur Alanı'na itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

yooistanbul cnr Haberi

yooistanbul cnr

Digicom Grup şirketlerinden olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, İstanbul’un kalbinde yükselen, eşsiz Boğaz manzaralı “yooistanbul” projesiyle son derece lüks ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. Tasarım anlayışı, konsepti ve lüks detaylarıyla farklılaşan “yooistanbul” , sektörün önemli organizasyonlarından biri olan CNR Emlak 2015 Fuarı’na katılıyor. Fuar 04-08 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.