02 / 05 / 2024

Yooİstanbul emlak 2015 fuarı

Yooİstanbul emlak 2015 fuarı

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

İnşaat ve emlakçılık sektörü 2015 yılını sıkıntıyla atlattı!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nin yazarlarından Yaşar Kara, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü UÇAR ve İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Nizameddin Aşa ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı.

Mall Of İstanbul AVM'nin 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Alış Veriş Merkezi'nin 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mall of İstanbul AVM 2015 sonu değerleme raporu..

Mall Of İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Konut 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mall Of İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu...

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin değerleme raporunu yayınladı.

Nizamettin Aşa: İstanbul'daki 100 bin emlakçıdan 90 bini kaçak!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İstanbul'daki "kaçak emlakçı" sorununu değerlendirdi. Aşa "100 bin emlakçıdan 90 bini kaçak" dedi.

Yoo İstanbul nerede?

İstanbul Beşiktaş Ortaköy bölgesinde yükselen proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje toplam 22 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projede toplam 120 daire yer alıyor. Peki Yoo İstanbul nerede?

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Yoo İstanbul Ortaköy teslim tarihi!

Yoo İstanbul Ortaköy teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. Yoo İstanbul Ortaköy projesinde lüks dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlıyor...

Ortaköy Yoo İstanbul teslim tarihi!

Yoo İstanbul projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Ortaköy Yoo İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi.

CNR Emlak Fuarı’na yerli ve yabancı ilgisi!

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2015 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yoo İstanbul Residence Ortaköy!

Yoo İstanbul Residence Ortaköy projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolar ile 11 bin 500 dolar arasında değişiyor. Yoo İstanbul Residence Ortaköy'de teslimler Aralık 2016'da yapılıyor...

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Yooİstanbul emlak 2015 fuarı Haberi

Yooİstanbul emlak 2015 fuarı

Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck tarafından tasarlanan ve istanbul'un tam kalbi sayılabilecek ‘Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu' üçgeninin merkezinde inşa edilmekte olan Yooİstanbul projesi, kapılarını yarın (4 Kasım 2015 Çarşamba) CNR Emlak 2015 Fuarı'nda  Hall 8‘ deki standında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Say Yapı Teknoloji tarafından boğaz ve doğa manzaralı olarak hayata geçirlmekte olan“Yooİstanbul” projesinde lüks ve konforlu bir yaşam alanı vadediliyor. 22 bin metrekarelik arsa üzerinde 11 blok olarak hayata geçirilen Yooİstanbul projesinde arsa alnının yüzde 80'ini ise yeşil alanlar oluşturuyor.

Özel lobi, club house, spa, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, fitness merkezi, yoga odaları, yürüyüş alanları ve geniş bahçelerinm yer aldığı Yooİstanbul projesinde satış süreci ise devam ediyor.

Say Yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooistanbul'un yanı sıra restorasyonunu yaptığı; Boğaz'ın...