03 / 05 / 2024

Yooİstanbul lanse edilecek

Yooİstanbul lanse edilecek

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

MaaNaa Etiler basın lansmanı 16 Mart'ta!

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Porta Vadi basın lansmanı 4 Ocak'ta! 

İstanbul Kağıthane-Cendere bölgesinde Tüm Yapı tarafından hayata geçirilen Porta Vadi projesi basına lanse edilecek. 

Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla inşa edilen Taksim 360'da konut fiyatları 333 bin dolardan başlıyor. Projenin yeni rezidans daireleri Pronto Gayrimenkul tarafından bugün Beykoz Acarkent'te lanse edilecek. 

Pronto Gayrimenkul Taksim 360'ı bugün Acarkent'te lanse edecek!

Beyoğlu'nda Çalık Gayrimenkul ile Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 projesinin yeni rezidans daireleri bugün Acarkent'te Pronto Gayrimenkul tarafından lanse edilecek...

Optimist Residence Fikirtepe satılık!

13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Optimist Residence projesi konut, AVM ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Optimist Residence Fikirtepe satılık daireler yakında lanse edilecek.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi 21 Eylül'de lanse edilecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni durağı İstanbul Çekmeköy oldu. Ağaoğlu Çekmeköy projesi hakkındaki tüm detaylar 21 Eylül Perşembe günü anlatılacak.

Avrupark Hayat: Cihan İnşaat Hoşdere 5. Etap'ın adı belli oldu!

Cihan İnşaat'ın Esenyurt Hoşdere 5. Etap'ta hayata geçireceği projesinin adı belli oldu. Avrupark Hayat olarak lanse edilecek projede 1.095 adet daire ile 81 ticari birim yer alacak.

Yoo İstanbul'un mobilyalarında Hotelya'yı tercih ediliyor!

Tüm iç dekorasyonu Philippe Starck tarafından yapılan lüks konut projesi Yoo İstanbul, konutlarında bulunan sabit mobilyalarında Hotelya'yı tercih etti.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yoo İstanbul Evleri teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirtiliyor. Yoo İstanbul Evleri'nde metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Yooİstanbul lanse edilecek Haberi

Yooİstanbul lanse edilecek

Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck tarafından tasarlanan ve istanbul'un tam kalbi sayılabilecek ‘Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu' üçgeninin merkezinde inşa edilmekte olan Yooİstanbul projesi, kapılarını yarın (4 Kasım 2015 Çarşamba) CNR Emlak 2015 Fuarı'nda  Hall 8‘ deki standında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Say Yapı Teknoloji tarafından boğaz ve doğa manzaralı olarak hayata geçirlmekte olan“Yooİstanbul” projesinde lüks ve konforlu bir yaşam alanı vadediliyor. 22 bin metrekarelik arsa üzerinde 11 blok olarak hayata geçirilen Yooİstanbul projesinde arsa alnının yüzde 80'ini ise yeşil alanlar oluşturuyor.

Özel lobi, club house, spa, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, fitness merkezi, yoga odaları, yürüyüş alanları ve geniş bahçelerinm yer aldığı Yooİstanbul projesinde satış süreci ise devam ediyor.

Say Yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooistanbul'un yanı sıra restorasyonunu yaptığı; Boğaz'ın...