06 / 05 / 2024

yooistanbul ulus

yooistanbul ulus

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, townhouse ve penthouse daire tiplerinin yer aldığı Yoo İstanbul projesi Yoo ve Say Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor

Yooistanbul'un reklam yüzü Selçuk Yöntem oldu!

Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen ve lüks yaşam tarifinin anlatıldığı yooistanbul’un reklam filminin yüzü ünlü oyuncu Selçuk Yöntem oldu…

yooistanbul'un iddiası tasarımcısından geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu üçgeninde yer alan yooistanbul projesini anlattı. Tümer, projenin tasarımının ve tasarımcısının iddialı olduğunu belirtti.

Burak Özçivit Ulus'taki evini 4 bin TL'ye kiraya verdi!

Burak Özçivit Ulus'taki evini mobilyalarıyla 4 bin TL'ye kiraya verdi. Kıyafetlerini ve kişisel eşyalarını alıp 1 yıldır beraber olduğu Fahriye Evcen'in İstinye'de oturduğu daireye taşındı.

Yooistanbul Arap yatırımcılara tanıtıldı!

DIGICOM Grup şirketlerinden biri olan Say Yapı Teknoloji, körfez ülkelerinden önemli yatırımcıların katıldığı Türk-Arap Zirvesi'nde, yooistanbul, Starlife Silivri Villaları ve tarihi Sandoz Yalısı projelerini tanıttı.

Ankara Ulus İsmetpaşa Mahallesi kentsel dönüşümü 9 yıldır tamamlanamıyor!

Ankara'nın merkezinde kentsel dönüşüm krizi yaşanıyor. Yıkımına 2006'da başlanan Ulus İsmetpaşa Mahallesindeki kentsel dönüşüm aradan geçen 9 yılda tamamlanamadı.

İller Bankası'nın Ulus'taki binasının yıkımı yargı yolunda!

Ulus’taki tarihi İller Bankası binasının yıkımının kültür yıkımı olduğun söyleyen mimarlar yargı yoluna başvurdu. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, İller Bankası’nın tescilli ve önemli bir yapı olduğunun altını çizdi.

Kocaeli Ulus Pazarı yeniden açıldı!

2002 yılından bu yana Kartepe'de kurulan Ulus Pazarı, yaklaşık 2 ay önce kapatılmıştı. Ulus Pazarı yeniden açılarak hizmet vermeye başladı. Pazarın açılmasına esnaf da sevindi.

Kartepe Ulus Pazarı yeni meydanında hizmete açılıyor!

Kartepe ilçesinde kurulan Üretici ve Semt Pazarı ( Ulus Pazarı ) yarın yeniden hizmet vermeye başlıyor. Ulus Pazarı’nın yeniden açılması için gerekli yasal düzenlemelerin gerçekleştiği belirtildi.

Gebze Ulus Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Gebze Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu, kentsel dönüşüm yapılacak olan Ulus Mahallesi sakinleriyle buluştu. Mahalleliler, dönüşüme karşı olduklarını bir kez daha haykırdı.

Ulus Tarihi Kent Meydanı için imzalar atıldı!

Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında Ulus Tarihi Kent Merkezi çalışmaları kapsamında yapılacak olan “Tarihi Kent Meydanı” projesi için trampa (değişik tokuş –takas) protokolü imzalandı.

TOKİ Bartın Ulus Konutları için anket tamamlandı!

Ulus’da yapımı planlanan TOKİ konutları için Ulus Belediyesi tarafından yapılan anket sona erdi. n yapılan anketler sonucunda TOKİ ilçeye yapılacak konutların tiplerini 2+1, 3+1 ve adetlerini belirleyecek.

Ulus'ta Toki anketi sona erdi!

Ulus'da yapımı planlanan TOKİ konutları için Ulus Belediyesi tarafından yapılan anket sona erdi. Ulus Belediyesi tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi durduruldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin yargıya taşıdığı, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi’nin SİT alanında Büyükşehir Belediyesi’nin imar plan değişikliği yaptığı meclis kararı için yürütmeyi durdurma kararı verildi.

yooistanbul ulus Haberi

yooistanbul ulus


Yooistanbul Ulus'un havadan en yeni görüntüleri için...