05 / 05 / 2024

Yör Group projeleri

Yör Group projeleri

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

Özgür Group İnşaat Hafriyat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Group İnşaat Hafriyat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Aksoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Yükselir Group İran'a yatırım yaptı!

Yükselir Group, İran'da 4 petrol rafinerisi satın aldı. Şirket,1 milyar 750 milyon euroluk yatırımla 6 bin kişilik de istihdam sağlamayı planlıyor.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

Kurtköy İmga Group Evleri!

Kurtköy İmga Group Evleri 'nde satışların Eylül - Ekim ayların başlaması öngörülüyor. Toplam inşaat alanı 92 bin 618 metrekare olarak belirlenen proje TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda bulunuyor.

Yör Group projeleri Haberi

Yör Group projeleri

İstanbul Acıbadem’de bitime çok yaklaşan akıllı konut projesi Yör Palas’ın örnek daireleri hazır durumda. 2017  yılı Aralık ayı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği Yör Palas Acıbadem projesinde 4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksi daireler yer alıyor. 

Yör Palas Acıbadem nerede?

Yör Palas projesi Avrasya Tüneli’ne 1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 kilometre, metro istasyonuna 5 dakika, Akasya Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, metrobüs durağına 15 dakika yürüme mesafesinde buluyor. 

Zahmetsiz bir şekilde her yere ulaşım kolaylığı sağlayan Yör Palas projesi, Acıbadem’in en akıllı konut projesi olması yanında aynı zamanda en lüks butik konut projesi olma özelliğini de taşıyor. 

Yörsan ve Yöryapı Yön. Kur. Başkan yardımcısı Teoman Yörük, örnek daireyi ziyaret eden müşterilerin yorumlarından çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Standartların...