21 / 05 / 2024

Yorgos Yorgulis

Yorgos Yorgulis

Sakız heyeti İstanbul' a uçak seferi istedi. İzmir Ticaret Odası' nı ziyaret eden Sakız Ticaret Odası heyeti, ada ile İstanbul arasında uçak seferlerinin başlatılmasını istedi.

Kadir Topbaş: Taksim'de yüzeysel düzenleme yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Saraçhane'deki Başkanlık Sarayı' nda Atina Belediye Başkanı Yorgos Kaminis konuk etti. Kadir Topbaş 'Taksim'de yüzeysel düzenleme yapılıyor' dedi...

Yorgos Yorgulis Haberi

Yorgos Yorgulis

Yunanistan'ın Sakız Ticaret Odası Başkanı Yorgos Yorgulis, ada ile İstanbul arasında direk uçak seferlerinin başlatılmasını istedi. 


Sakız Ticaret Odası Başkanı Yorgos Yorgulis ve yönetim kurulu üyeleri, İzmir Ticaret Odası'nı (İZTO) ziyaret etti.


İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Meclis Başkanı Rebii Akdurak ile görüşen, Sakız Ticaret Odası heyeti, yurtdışı çıkışlarını İstanbul üzerinden yapmak istediklerini belirtti. 


Ziyarette konuşan Yorgulis, "Sakız'dan başka ülkelere İstanbul üzerinden gitmek istiyoruz. Ada ile İstanbul arasında direkt uçak seferlerinin başlatılması durumunda hem Sakız'da yaşayanlar hem de dünyanın değişik ülkelerindeki Sakızlılar için İstanbul üzerinden gidip gelme fırsatı doğar. İzmir Ticaret Odası'nın bu konuda girişimlerde bulunmasını istiyoruz. Ada ile İstanbul arasında direk uçak seferleri başlatılırsa başarılı sonuçlar alınacağını umuyoruz" dedi.


İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ise İzmir'in Çeşme...