29 / 04 / 2024

Yörsan ve The Abraaj Group ortak mı oldu

Yörsan ve The Abraaj Group ortak mı oldu

Süt ve süt ürünleri markası Yörsan, inşaat sektörüne girdi.Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, büyük çaplı konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını söyledi.

Tekirdağ Protokol Yönetimi ve İmar Kanunu Çalıştayı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Protokol Yönetimi ve İmar Kanunu Çalıştayı gerçekleşti. Toplantı Bolu’da bir otelde düzenlendi.

Ksk Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ksk Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kürşat, Essum Dilşat Fıçısı ve Bülent Fıçısı imzasıyla kuruldu

Halk GYO kurumsal yönetim ve kredi derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kurumsal yönetim ve kredi derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı.

Stone Proje Yönetimi Ve Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Proje Yönetimi Ve Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Armin Mokarrami imzasıyla kuruldu.

Safir Bina Yönetimi Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Safir Bina Yönetimi Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Serap Yürür ve Perihan Eryıldız imzasıyla kuruldu.

8 maddede sitelerde yönetim ve denetim kurulları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "Sitelerde yönetim ve denetim kurulları" konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Cpm Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Cpm Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Recep Rehlivan imzasıyla kuruldu.

Site yönetimleri ve kamuya ayrılmış alanlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimleri ve kamuya ayrılmış alanlar " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Karagenç Mimarlık Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Karagenç Mimarlık Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sober Karagenç imzasıyla kuruldu.

Site yönetimi ve hizmetleri!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site yönetimi ve hizmetleri " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerinde ilk üçü hedefliyor!

Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük inşa edecekleri “Markalı Konut Projeleri” sayesinde vatandaşları altyapısı oturmuş semtlerde ev sahibi yapacaklarını söylüyor.

Avcılar'da yeşil alana oto yıkama ve otopark!

Başkan Mustafa Değirmenci döneminde yeşil alan ve ilkokul alanı olarak belediye lehine terk edilen 2 parsel ticarethaneye dönüştürüldü. Yeşil alan olarak belirlenen 5078 parsel üzerinde oto yıkama ve otopark açılırken su çıkarmak için 250 metre de sondaj vuruldu.

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

İBC Danışmanlık Peyzaj Planlama Site Yönetimi ve Temizlik Limited Şirketi, İsmail İbiç tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Eyüp'te kuruldu.

Yörsan ve The Abraaj Group ortak mı oldu Haberi

Yörsan ve The Abraaj Group ortak mı oldu

Süt ve süt ürünleri markası Yörsan, inşaat sektörüne girdi.Şirketin kurucusu Şerafettin Yörük, kamuoyunda Yörsan'ın satıldığına dair bir algı olduğunu belirterek, “Satmadık, ortaklık kurduk” dedi. Türkiye'nin en köklü sanayicilerinden Yörsan'ın Kurucu ortağı, Onursal Başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, “Dubai kökenli bir fon şirketi olan The Abraaj Group, firmamıza yatırım yaparak ortak oldu. Kurucu ortak ve Yörsan'ın hissedarı olarak halen işimizin başındayız. Ortak almaktaki amacımız, Yörsan'ı dünya devi yapmaktır” dedi.


Yeni dahil oldukları sektör olan inşaatla ilgili bilgi veren Yörük, büyük çaplı konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdık. Bunlar içerisinde oteli, hastanesi, okulu, alışveriş merkezi, parkı olan kısacası insanların tüm ihtiyaçlarını giderebilecek bir şehri, İstanbul içinde kurmak istiyoruz. 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güvenle, aynı marka...