05 / 05 / 2024

yorum maslak projesi

yorum maslak projesi

Yorum Maslak Evleri projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Yorum İnşaat Sarıyer Derbent kentsel dönüşüm projesi Yorum Maslak Evleri'nde 1.652 adet konut inşa edilecek...

Yorum İnşaat'ın Maslak projesi 2014'e ertelendi!

Yorum İnşaat'ın Sarıyer Derbent Kentsel Dönüşüm Projesi olan Yorum Maslak projesi 2014 yılına ertelendi. Yorum Maslak Evleri projesinde hak sahiplerinin kalacağı geçici prefabrik evler kuruluyor...

Yorum Maslak projesi, Yorum İnşaat tarafından yükseliyor!

Yorum Maslak projesi Fransa Cannes'ta düzenlenen MIPIM Fuarı'nda görücüye çıkarıldı. Projede toplam 1650 adet daire yer alıyor...

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 Projesi'nde inşaat çalışmalarının yürütmeyi durdurma kararına rağmen sürmesini protesto etti. İşçiler ve eylemciler arasında çıkan arbedeyi, inşaatta çalışan işçiler cep telefonları ile görüntüledi.

Maslak 1453 projesi konum avantajıyla ön planda!

Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul Projesi'nin, şehir merkezi, ana cadde olgusunu bir çekim merkezi olarak hayata geçirdiğini vurguladı.

Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

2 blok halinde inşa edilen 42 Maslak projesi ofis, homeoffice ve rezidans dairelerden oluşuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Bay İnşaat 42 Maslak fiyatları ne kadar?

42 Maslak projesinde Berker by Hager ürünleri kullanıldı!

Mimari projelerini Metex Design’ın yaptığı 553 rezidans daire, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşan ve Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak anılan 42 Maslak Projesi’nde Berker by Hager ürünleri tercih edildi..

Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları!

My Home Maslak projesi için de geçerli olacak olan Ağaoğlu İnşaat kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. İşte Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları...

My Home Maslak Ağaoğlu satış fiyatları!

Teslimleri hemen yapılan My Home Maslak projesi Ağaoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. İşte My Home Maslak Ağaoğlu satış fiyatları...

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

My Home Maslak'ta fiyat avantajı için son 10 gün!

AVRUPA Yakası’nın finans ve iş merkezi Maslak’ta hemen taşınmaya uygun My Home Maslak projesi, ana arterlere yakınlığı ile ön plana çıkıyor. My Home Maslak Projesi, 30.000 m2 lik bir arazi içerisinde yükseliyor.

yorum maslak projesi Haberi

yorum maslak projesi


Yorum İnşaat'ın Sarıyer Derbent kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükselecek olan Yorum Maslak Evleri 485 bin 756 metrekare inşaat alanına sahip. MIPIM 2013'te görücüye çıkan Yorum Maslak Evleri projesi 3 etap olarak tasarlandı.


118 blok olarak inşa edilecek olan Yorum Maslak Evleri projesi 1.652 adet konuttan meydana geliyor. Yorum Maslak Evleri projesinde 2+1 daire tipinden, 5+2, 6+1'e kadar konut alternatifi sunuluyor.


Sosyal tesis alanları ve yeşil alanların yer alacağı Yorum Maslak Evleri projesinde 2 bin 953 araç kapasiteli otopark alanı bulunuyor. Yorum Maslak Evleri'nde daire alanları 75 metrekare ile 350 metrekare arasında belirlendi.


Hak sahipleri için geçici prefabrik evler kuran Yorum İnşaat, Yorum Maslak Evleri projesinde satışlara Mayıs - Eylül 2014 tarihleri arasında başlamayı hedefliyor. İlk iki etapta yapıların yeniden inşa edileceği Yorum...