02 / 05 / 2024

Yöryapı hedefleri

Yöryapı hedefleri

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

Borsa İstanbul'da son durum ne? Sert yükseliş hedefleri revize etti! Yatırımcılar hemen göz atın!

Yatırımcılar, Borsa İstanbul ile ilgili beklentileri de sık sık araştırıyor. Peki Borsa İstanbul'da son durum ne? İşte ayrıntılar...

Türk Hava Yolları 10 bin kişiyi işe alacak! İş arayanlara resmen son dakika müjdesi geldi! 

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda toplamda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Verilen detaylara göre, Türk Hava yolları 2022'de 2 bin 577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023'te işe alacağı çalışanlarla beraber çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı planlıyo

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, 2023 senesini 5 milyar doların üzerinde bir rakamla bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Enflasyonun üzerinde getiri BES'in cazibesini artırdı, sistemde 358 milyar lira birikti

Türkiye Sigortalar Birliği Başkanı Benli 2023 yılı hedefleri olan 17 milyon BES'li ve 500 milyar lira fon büyüklüğü hedefine çok daha erken ulaşacaklarını belirterek vatandaşın tasarrufun merkezine BES'i aldığını söyledi.

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göryap Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Görkemn Zafer Bagrıaçık tarafından kuruldu.

Sinan Öncel'den AVM'lerde maliyetleri düşürecek geçici vergi düzenlemesi  talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, AVM sektörüne yönelik hedefleri ve beklentileri açıkladı.

Ünlü markalar 2021'i franchise yılı ilan etti!

2020'de 45 milyar dolar olan franchise sektörünün pazar büyüklüğünün 2021'de 50 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor. Peki ünlü markaların 2021 hedefleri neler?

İstanbul'daki tarihi eserlerin restorasyonu 2021'de tamamlanacak!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 2021 yılı hedefleri doğrultusunda, İstanbul'da Beyazıt, Fatih, Eminönü ve Sirkeci'de yer alan tarihi eserlerin restorasyonunun 2021 yılı içerisinde bitirmek için çalıştıklarını dile getirdi. 

Migros, Kazakistan'daki mağazalarını devrediyor!

Migros, büyüme hedefleri ve faaliyet gösterdiği pazarlarda odaklanma stratejisi doğrultusunda Kazakistan'daki yedi mağazasını devretme kararı aldı. AVM işletmeciliği faaliyetine ise devam edecek.

İnşaat sektöründe 2020 büyüme hedefleri!

2019'da 41 büyük holdingten 12'si yüzde 3-35 büyüme beklediğini açıklamıştı. 2020'de ise salgın ortamında 36 holdingten sadece 4'ü büyüme 2'si ise sıfır büyüme bekliyor.

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Yöryapı hedefleri Haberi

Yöryapı hedefleri

GEÇEN yıl Yörsan'daki hisselerinin yüzde 13'ünü Dubaili Abraaj Capital'e satan Yörük Ailesi, hisse satışından elde ettiği kaynağı inşaat sektörüne yatırıyor. 50 yıllık peynirci Yörük Ailesi, gayrimenkul seköründe "Yöryapı" markasıyla faaliyet gösterecek. Yörsan'ın peynirde Türkiye'nin ilk 3'ünde olduğunu söyleyen Yorsan ve Yöryapı Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, aynı başarıyı inşaatta da gösterip devler liginde oynayacaklarını belirtti. 




GÖZÜ DEV PROJELERDE 

Geçen hafta Cihan İnşaat'la Emlak Konut GYO'nun Seyrantepe ihalesine katıldıklarını hatırlatan Yörük, "Bundan sonra da tüm büyük ihalelere gireceğiz. Hedefimiz içinde okulu, hastanesi olan dev projelere inşa etmek" dedi. Bahçeşehir'de bir okul inşa ettikerini hatırlatan Yörük, 'Ayrıca kentsel dönüşümle de ilgileniyoruz" dedi. 



TEOMAN Yörük, peynir işinde 'az kâr, yüksek kalite' prensibiyle çalıştıklarını hatırlatarak, "inşaatta da stratejimiz bu olacak. Bize 'inşaattan böyle para kazanamazsınız'...