09 / 05 / 2024

yosab

yosab

YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Bursa Yenişehir'de sanayi imarlı arsalar yatırımcı bekliyor!

Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin (YOSAB) 54 arsadan oluşan toplam 934 dönümlük 2. uygulama alanındaki yatırımların önü açılıyor.

Bursa Yenişehir OSB'ye sanayi imarı!

Bursa’nın Yenişehir OSB’nin 2. uygulama alanındaki tarlaları sanayi imarlı arsa vasfına dönüştürme çalışmaları tamamlandı. YOSAB 2. uygulama alanındaki brüt bin 10 dönümlük kısma yatırım yapacak olanların önündeki engeller kalktı.

Bursa YOSAB'daki tarla alanları sanayi imarlı arsaya dönüştürüldü!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin (YOSAB) 2. uygulama alanındaki tarla vasfındaki arsaların sanayi imarlı arsa vasfına dönüştürme çalışmasının tamamlandığını bildirdi.

Bursa YOSAB'ın imar engeli kalkıyor!

YOSAB'ın kalan 500 dönümlük bölümünde tarla vasıflı arsaları, sanayi imarlı arsa vasfına dönüştürme çalışması tamamlandı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na gönderilen dosyalar onay bekliyor.

YOSAB'a imar uygulaması ile yatırımcı gelecek!

YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Yenişehir OSB'de ruhsat için engel kalktı!

Yenişehir Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Münir Karaloğlu Yenişehir Organize Sanayi Bölgesine yönelik gelişme ile ilgili bilgi aldı. Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin (YOSAB) 430 dönümlük bölümünde yatırımcıya ruhsat verilmesine ilişkin engel aşıldı.

yosab Haberi

yosab


YOSAB'ın engelleri kalktı Yenişehir'de sanayicinin önünü açacak müjdeli haber, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan geldi. Yenişehir Organize Sanayi Bölgesi (YOSAB) Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan "Ön olur kararı" aldı. Başkan Çelik, karar ile birlikte YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladıklarını kaydetti. 


Yenişehir'e yatırım yapmak isteyen yatırımcının yıllardır önüne çıkan sorun"Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ön olur kararı ile ortadan kalktı. Karar ile YOSAB ile ilgili imar uygulaması yapılacak ve OSB'deki tarlaların imar parseli haline gelmesi sağlanarak yatırımcının fabrika kurmasının önü açılacak. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, "Bakanlık oluru ile verilen bu karar sayesinde artık Yenişehir ve YOSAB'ın önündeki tüm engeller kalktı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan bu güzel habere alır almaz YOSAB'da imar uygulaması çalışmalarına başladık" dedi. 



EKONOMİYE BÜYÜK KATKI 


Başkan Süleyman Çelik, "Yıllardır...