02 / 05 / 2024

Yosef Hayek

Yosef Hayek

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yosef Hayek, T.Y. Abdel Haı El Shawa, Dr. Waleed A. Z. Aldalı tarafından 21 Ocak'ta kuruldu.

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Zeyad Mustafa Samara, Mouad Badır, Yosef Hayek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahim Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yosef (Ayal Y.) Abu Saada tarafından kuruldu. 

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de Yosef Parakat tarafından kuruldu.

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla Y.A. Abouteim, Mohamed Yosef A. Abouteem ve Yousef A.S. Abouteim ortaklığında kuruldu.

Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Anas Chamtıeh ve Ola Hayek ortaklığında kuruldu. 

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hayek tarafından kuruldu.  

Tomuh Emlak Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomuh Emlak Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Yosef Hayek, Ayman S.S Hasanıa ve Khaled I.M. Hassan imzasıyla kuruldu.

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Badawı, Moaaz Al Hayek, Jamal Al Mokdad, Mosab Al Hayek ve Mohamad Salem Alboab imzasıyla kuruldu.

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Nour AL Hayek ve Malaz Jarayhı tarafından bugün kuruldu.

Salma Hayek Türkiye'de okul yaptıracak!

Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu Salma Hayek’in, Türkiye ve Lübnan’da Suriyeli mülteciler için okul yaptıracağı ifade edildi. Hayek, iki yıl önce ‘Chime For Change’ isimli yardım organizasyonuna katılmıştı..

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yosef Hayek, T.Y. Abdel Haı El Shawa, Dr. Waleed A. Z. Aldalı tarafından 21 Ocak'ta kuruldu.

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overseas İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Zeyad Mustafa Samara, Mouad Badır, Yosef Hayek tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu.

Hayek İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayek İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Karakuş, İhsan Bakay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Osmangazi Caddesi'nde kuruldu.

Sami Hayek: Ya erişilebilir ya lüks, arası bana göre değil!

Material ConneXion İstanbul'un özel davetlisi olarak Fulya'da ağırladığımız ünlü tasarımcı Sami Hayek, büyük açılış öncesinde Mimarizm'in sorularını yanıtladı

Yosef Hayek Haberi

Yosef Hayek

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yosef Hayek, T.Y. Abdel Haı El Shawa, Dr. Waleed A. Z. Aldalı tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-      Yurt içinde ve yurt dışında inşaat taahhüt tadilat,hafriyat  işleri yapmak,köprü,baraj,otoyol,liman ihaleleri almak, konut,iş hanı,otel ve benzeri inşaat işleri yapmak,başkasına yaptırmak 3-      Her türlü inşaat,sıhhi tesisat malzemeleri almak,satmak,ithal ve ihracat etmek. 4-      Her türlü nalburiye ve hırdavat malzemesi almak,satmak,ithalatını ve ihracatını...