18 / 05 / 2024

Yousef Gayrimenkul

Yousef Gayrimenkul

Yousef Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haşim süngü tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Raha Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile M.A.Alı Abdo Yousef tarafından kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fex Property Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İ. İzo ve Yousef Hamdoun ortaklığında kuruldu.

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi Ataköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamad Ebrahım Yousefı ve Sanaz Gashtasbızadeh tarafından kuruldu.

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aiche Yousef Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Aıcha Bechır ve Danıa El Bakrı ortaklığında kuruldu.

Majesty Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majesty Property Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raha Yousef R.O. tarafından kuruldu.

Alaqsa Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqsa Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Moh'd Jebril Yousef Shaker Noufal tarafından kuruldu.

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Yousef Zadeh ve Parisa Mokhtarı tarafından tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ma'in Abdallah A.Kareem Alkhatib ve Moayad Yousef Hasan Alnajjar ortaklığıyla kuruldu...

Investpark Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investpark Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile M.S. Mohamed Ghazal ve R. Zeyad Ratib Yousef ortaklığında tarafından kuruldu. 

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Awad S. Akileh, Ümit Göktaş ve Yousef İbrahim Khalel Salem tarafından kuruldu. 

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Hısham H. Ghaıth ve Mohammad Daoud  Yousef Abuleıl ortaklığında kuruldu. 

Yousef Gayrimenkul Haberi

Yousef Gayrimenkul

Yousef Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haşim süngü tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.


Yousef Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2.Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir yahut kiraya verebilir,...