14 / 05 / 2024

Youssef Omar Mohamed Youssef

Youssef Omar Mohamed Youssef

Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Mohamed Mohamed Ali Ahmed, Youssef Omar Mohamed Youssef tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Omar Almousallı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da Omar Almousallı tarafından kuruldu.

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Omar Hader A Al Arıfı tarafından kuruldu.

Okan Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Okan Group İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.I. Al-Omarı tarafından kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Omar Gayrimenkul Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Gömülü tarafından kuruldu.

Akarkom Real Internatıonal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Akarkom Real Internatıonal Gayrimenkul Dan.Gıda Tur.İnş.Taa. İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Termanini, M.Omar Alfarouq Termanını, Youssef Termanını tarafından kuruldu.

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pride International Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Maged Mohamed F.Hamed Masoud, Omar Abdelfatta Omar Muhamed Khedr ve Ramy Mohamed A. Mohamed ortaklığıyla kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Omar Abdalla Mohamed tarafından kuruldu...

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Face The World Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Omar Elnezzal ve Mohamed Grebici ortaklığında kuruldu.

Youssef Omar Mohamed Youssef Haberi

Youssef Omar Mohamed Youssef

Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Mohamed Mohamed Ali Ahmed, Youssef Omar Mohamed Youssef tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 


Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul imal ve inşası ticareti alımı satımı kiralanması kiraya verilmesi..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Kuyumcukent 1. Plaza 7. Kat No:9...