04 / 05 / 2024

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi ne zaman açılacak

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi ne zaman açılacak

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Yozgat Sarıkaya Belediyesi'nden 13.9 milyon TL'ye satılık 21 iş yeri!

Yozgat Sarıkaya Belediyesi, Yozgat ili, Sarıkaya ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 iş yerini 13 milyon 910 bin TL'ye satıyor...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Gaziosmanpaşa Zat-ı Gül Hanım Kültür Merkezi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gaziosmanpaşa’da sadece kadınlara hizmet verecek olan Zat-ı Gül Hanım Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışına katıldı. Merkez’de 32 farklı alanda kurslar düzenlenerek eğitim verilecek.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

TOKİ Yozgat Sarıkaya konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesindeki daireler teslim ediliyor.

Yozgat Sarıkaya'ya yeni kültür merkezi!

Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.

Yozgat Kadışehri'ne kültür merkezi geliyor!

YOZGAT'ın Kadışehri ilçesinde Kaymakamlık ve belediyenin birlikte hazırlattığı ‘Davut Hoca Medresesi Eğitim ve Kültür Merkezi Projesi’ Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na mali destek için sunuldu

Antalya Muratpaşa'ya kültür merkezi geliyor!

Karaman’ın Sarıveliler ilçesi Göktepe Belediyesi ile kardeş şehir olan Muratpaşa Belediyesi, çok amaçlı Kültür Merkezi yaptırıyor. Çok amaçlı Kültür Merkezi 150 bin TL’ye malolacak.

Yozgat Eymir'de taziye ve kültür evi çalışmaları devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Eymir beldesine yapılan ‘Eymir Bozdağ Taziye ve Kültür Evi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Aylık 298 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 109,64 büyüklükte tasarlanan konut seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuru koşulları!

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap'ta satış işlemlerini T.C.Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor. Projede yer alan 90 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Yozgat Sarıkaya 2. Etap başvuru koşulları...

Adana Sarıçam'a Kültür Merkezi yapılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, inşaatına başlanan "Sarıçam Kültür Merkezi" ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacaklarını belirterek, bu proje ile aynı zamanda geçmişten geleceğe bir köprü kuracaklarını söyledi.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi ne zaman açılacak


Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor.

Gerçekleştirdiği önemli projelere bir yenisini daha ekleyen ve Sarıkaya’nın çehresini değiştiren Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, yapımında sona gelinen Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi binasının açılışı için gün verdi. Çok amaçlı kullanılacak olan kültür ve iş merkezinin Sarıkaya halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Açıkel, binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin yaklaşık 5 Milyon TL’ye maal olduğunu belirten Başkan Açıkel, “Bu binayı kültür ve iş merkezi olarak planladık. Tamamen kendi öz kaynaklarımızdan yaklaşık 5 Milyon TL maliyeti olan bir projeye daha imza attık. Çok şükür bitmek üzere, 15 gün içerisinde binamız faaliyete geçecek ve hizmete açacağız” dedi.

Binanın çok amaçlı kullanılacağını da sözlerine...