03 / 05 / 2024

Yozgat termal

Yozgat termal

Vali Yazıcı: " Sadece kadınlara özgü olacak Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi, Yozgat'a gelecek hemşehrilerimiz ve gurbetçilerimiz için önemli bir uğrak yeri olacak" dedi.

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

Yozgat'ta 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı.Termal Turizm ve Sosyal Tesisleri ile Ticari ve Rekreasyon Tesisleri Alanı imarlı arsanın satış bedeli 10 milyon 830 bin 20 TL olarak belirlendi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Yozgat Sorgun 5 yıldızlı Safa Termal oteli hizmete açıldı!

Yozgatın en büyük 5 yıldızlı oteli Safa Termal oteli Sorgun ilçesinde Sorgun Büyük Termal tesisleri içerisinde kurularak bölge turizminin hizmetine sunuldu.

Yozgat’ta 32 derece sıcaklığında termal su bulundu!

Yozgat’ta sürdürülen jeotermal enerji araştırmaları kapsamında 650 metre derinlikte 32 derece sıcaklığında saniyede 4,5 litre debisinde zengin mineralli termal su bulundu. Bölgede araştırmalar sürüyor

Yozgat Saraykent Termal Tesisi ne zaman açılacak?

Yozgat’ın Saraykent İlçesi’nde tarihi İpek Yolu üzerinde Selçuklu döneminden kalma Çinçinli Han’ın içerisinde bulunan termal suyun yeniden kullanımı için hazırlanan termal tesis projesinde sona gelindi.

Yozgat Saraykent Termal Tesisi projesinde sona gelindi!

Yozgat’ın Saraykent İlçesi’nde tarihi İpek Yolu üzerinde Selçuklu döneminden kalma Çinçinli Han’ın içerisinde bulunan termal suyun yeniden kullanımı için hazırlanan termal tesis projesinde sona gelindi.

Yozgat Saraykent'teki termal tesis projesinde sona gelindi!

Saraykent İlçesi'nde Selçuklu döneminden kalma kervansaray içerisinde bulunan kaplıcadaki termal suyun yeniden turizme kazandırılması amacıyla başlatılan çalışmaların sonuna gelindi.

Yozgat Kadın Termal Aquapark projesi 2016'da tamamlanacak!

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Projenin 2016 Yılının ilk aylarında açılması planlanıyor.

Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Vali Yazıcı, “Çatak bölgesindeki sıcak suyun kullanılacağı tesisler için yaklaşık 10 milyon lira harcanacak. " dedi.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

Yozgat'a kadınlara özel termal tesis yapılacak!

Vali Yazıcı: " Sadece kadınlara özgü olacak Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi, Yozgat'a gelecek hemşehrilerimiz ve gurbetçilerimiz için önemli bir uğrak yeri olacak" dedi.

Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi ihalesi Temmuz'da yapılacak!

Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, sadece kadınlara yönelik olarak planlanan 'Kadın Termal Aquarak ve Spor Kompleksi' tesisleriyle ilgili hazırlanan projenin ihalesinin Temmuz ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

Yozgat termal Haberi

Yozgat termal

Yozgat Valiliği İl Özel İdaresince inşa edilmesi planlanan "Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi''nin ihalesinin yapıldığı bildirildi.


Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, kompleksin yapılacağı Yukarı Çatak mevkisinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ve ilgili birim müdürleriyle incelemelerde bulundu.


Yazıcı, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksinin hafriyat çalışmalarının bir süre sonra başlayacağını ve bahar aylarında inşaatın yükseleceğini söyledi.  


Tesisin kentin sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını vurgulayan Yazıcı, "Yozgat'ta da özellikle hanımların, çocukların gidebilecekleri, örf ve adetlerimize uygun tarzda tesis az sayıda. Biz de bu eksikliği görünce özellikle evin yükünü çeken, annelerin, kız çocukların ve büluğa ermemiş erkek çocukların istifade edebilecekleri tarzda Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi planladık. Sadece kadınlara özgü olacak Kadın Termal Aquapark ve Spor...