13 / 05 / 2024

yozgat yeni toki satılık evler

yozgat yeni toki satılık evler

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 49 adet konut açık satışa sunulacak. TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap 49 adet konut başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

TOKİ bu ildeki 301 yeni konut için düğmeye bastı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Yozgat'taki yeni projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yozgat 2023 projesinde toplam 301 konut bulunuyor.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi

TOKİ 7. Etap kura takvimini güncelledi. İller art arda belli oldu. İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ kura takvimi belli oldu! TOKİ il il çekilişleri peş peşe yapacak! 7-11 Aralık 2022 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ sosyal konut kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken iller ve tarihler güncellendi. Peki 7-11 Aralık 2022 tarihleri arasında hangi illerde kura çekilişi gerçekleşecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 6-11 Aralık 2022 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ üçüncü etap sosyal konut kura çekilişi devam ederken iller ve tarihler güncellendi. Peki 6-11 Aralık 2022 tarihleri arasında hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

yozgat yeni toki satılık evler Haberi

yozgat yeni toki satılık evler

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Yenifakılı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 49 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


Projede  satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap 49 adet konut başvuruları yarın başlıyor!
TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap konutların başvuruları, 08 Haziran – 30 Haziran 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecektir.


Satışa sunulan 49 adet dairenin tipi 2 oda 1 salon olarak belirlendi.


Projede fiyatlar 75 bin 458 TL'den başlıyor ve 94 bin 301 TL'ye kadar çıkıyor.


Satış duyurusu için tıklayınız
Fiyat listesi için