06 / 05 / 2024

Yozgatta mangan ocağı kapasite artışı

Yozgatta mangan ocağı kapasite artışı

Ufuk Güler tarafından Yozgat ili Sorgun İlçesinde Aşağıcumafakılı Köyü mevkiinde mangan ocağının kapasite artırımı için 5 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Sakarya II A Grubu Maden Ocağı ve Konkasör Tesisi halk toplantısı 11 Haziran'da!

Sakarya ili Akyazı ilçesinde Murat Uzun tarafından yapılması planlanan II A Grubu Maden (Kalker) Ocağı ve Konkasör Tesisi Kapasite Artışı ve Genişletilme projesi ile ilgili halk toplantısı 11 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara'da Kalker Ocağı Tesisi toplantısı 10 Haziran'da!

OLUŞUM TAŞ KIRMA DOLGU VE MADENCİLİK NAKLİYAT LTD. ŞTİ. tarafından; Ankara'da kalker ocağı ve kırma eleme tesisi projesi için 10 Haziran saat 10:00'da toplantı düzenlenecek.

İnegöl'de Kalker Ocağı Tesisi toplantısı 9 Haziran'da!

İpek İnşaat San. ve Tic. A.Ş. tarafından İnegöl'de Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi için 9 Haziran'da saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Manisa Gölmarmara'da 5 yıllık maden ocağı işletme hakkı ihale edilecek!

Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Gölmarmara İlçesine bağlı Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan maden ocağını ihaleye çıkarıyor. İhale ile kum ve çakıl üretimi amacıyla 5 yıllık maden işletme hakkı ve ruhsatı verilecek.

Burdur'da Mermer Ocağı kapasite artışı toplantısı 28 Mayıs'ta!

MODÜLMER MODÜL MERMER SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Burdur'da mermer ocağı kapasite artışı projesi için 28 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Isparta Mermer Ocağı İşletmesi projesi halk toplantısı 28 Mayıs'ta!

Isparta ili Sütçüler ilçesi sınırları içerisinde Hayati Işık tarafından yapılması planlanan Mermer Ocağı İşletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 18 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Ankara Yenimahalle'de sağlık ocağı, park ve semt birimi açıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, düzenlenen törenle Susuz Mahallesi’nde semt birimi, sağlık ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı..

Şanlıurfa Limak Çimento Marn Ocağı projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Şanlıurfa ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marn Ocağı projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Aydın'da Feldspat, Kuvars ocağı halk toplantısı 29 Nisan'da!

Bıçakçılar Madencilik Petrol Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.tarafından Aydın'da FELDSPAT, KUVARS, KUVARSİT OCAĞI tesisi için 29 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Urla'daki taş ocağının ÇED toplantısı 2 Temmuz'da!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü'nün Urla'nın Birgi Köyü'nde 100 hektarlık alanda kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ön izin alan şirket projeyi halka anlatacak.

Malatya'da Kalker Ocağı kapasite artışı toplantısı 27 Nisan'da!

HEKİMHAN KILIÇ TUĞLA TOPRAK NAK, İNŞ. VE HARF. MADEN MER. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Malatya'da kalker ocağı projesi için 27 Nisan 2015 günü saat14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Karaman'da Traverten ocağı İşletme proje toplantısı 21 Nisan'da!

İLCİ İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından; Karaman'da TRAVERTEN OCAĞI İŞLETMESİ projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Ankara Limak Çimento Kil Ocağı projesi halk toplantısı 27 Nisan'da!

Ankara İli Haymana ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Birbirine Mücavir Sahalarda Kil Ocağı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 27 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek.

Yozgatta mangan ocağı kapasite artışı Haberi

Yozgatta mangan ocağı kapasite artışı

Ufuk Güler tarafından Yozgat ili Sorgun İlçesinde Aşağıcumafakılı Köyü mevkiinde 2005558 ruhsat numaralı saha içerisinde "Mangan Ocağı Kapasitesi Artışı ve Zenginleştirme Tesisi" projesi gerçekleştirilmesi planlanmaktadoır. Söz konusu proje için  Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Aşağıcumafakılı Kötü Oplantı Salonu

Toplantı Yerinin Adresi: Eymir Yolu Üzeri 7 km, Aşağıcumafakılı Köyü Cami Altı

Toplantı Tarihi: 5 Ağustos 2014

Toplantı Saati: 14:00


Proje Sahibi: Ufuk Güler 

Adres: Tuzla yayla Mahallesi şinasi Vural cad. Yasama Sitesi A-1 Blok No:55 Tuzla İstanbul

Tel: 0 216 344 52 81

Faks: 0 216 344 92...