28 / 04 / 2024

ytong duvar örme yarışı

ytong duvar örme yarışı

Yarışmada dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı...

Ytong binaları depreme karşı güçlendiriyor!

Yapı malzemesi sektörünün öncü ve yenilikçi şirketleri arasında yer alan Türk Ytong, binaların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını daha hafif ve daha yalıtımlı duvar malzemesi Ytong 0,09 ile desteklemeye devam ediyor.

İzmit'te cami inşaatında duvar çöktü!

İzmit'te, yeniden inşa edilen bir caminin taş örme duvarı, yağmur nedeniyle çöktü. Çöken duvarın enkazının kaldırılması için çalışma gerçekleştirdi.

Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme kararını onayladı!

ABD Başkanı Donald Trump, "yasa dışı göçmenleri önlemek" ve "sınır güvenliğini artırmak" amacıyla Meksika sınırına duvar örülmesini öngören kararnameyi imzaladığını açıkladı.

Suluova Belediye Hizmet Binası'nda dış cephe montajı başladı!

Kaba inşaatı ve duvar örme çalışmaları tamamlanan Suluova Belediye Hizmet Binası'nın alüminyum kompozit dış cephe giydirme ve giydirme cephenin cam montajına başlandı.

Tunceli Yeni Mahalle'ye istinat duvarı!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Yeni Mahalle Ali Koç Caddesi mevkiinde başlatılan yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ali Baba Mahallesi Niyazi Akı Sokakta taş duvar örme çalışmaları ise devam ediyor.

Malatya Büyükşehir'den 12 köprü!

Yeni yol açma, asfaltlama çalışmaları gibi ana başlıkta bulunan sorunları acileyet sırasına göre çözmeye gayret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 12 köprü, 15 adet menfez yapım işi, 47 bin m3 taş duvar örme işlemi yaptı.

Karaağaç Kültür Merkezi'nde sıva çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kandıra Karaağaç köyüne yaptırılan kültür merkezi inşaatı devam ediyor. Betonarme işleri tamamlanan yapının duvar örme ve çatı uygulamaları sürüyor.

Körfez’de sele karşı taş duvar örülecek!

Yağışlardan etkilenen yerleşim yerlerini mercek altına alan Körfez Belediyesi, bölgede güvenlik bandı oluşturmak adına sele ve toprak kaymasına karşı taş duvar örme çalışmalarına hız verdi.

Düzce Akçakoca'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından eski Jandarma binasının yıkıldığı alanda taş duvar örme ve yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

Kadıköy'de 45 okul yenilendi!

Okullarda onarım ve tadilat çalışmalarına devam eden Kadıköy Belediyesi, Bahariye Ortaokulu'nun ikinci katında bulunan koridor, ytong duvar ile bölünerek kütüphane yapıldı; üç okula da konferans salonu yapıldı.

Toroslar'da her köye bir meydan yapılacak!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Toroslar'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi devam ediyor!

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan ‘Her Köye (mahallelere) bir Meydan’ projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Türkiye Bulgaristan sınırına 82 kilometrelik duvar örülecek!

Bulgaristan Türkiye ile sınırına duvar örme kararı aldı. Söz konusu duvar tam 82 kilometre uzunluğunda olacak. Söz konusu duvar Kaçak geçişleri önlemek adına yapılacak.

ytong duvar örme yarışı Haberi

ytong duvar örme yarışı


Yapı malzemesi sektörünün öncü ve lider kuruluşu Türk Ytong’un, 50. kuruluş yılında imza attığı etkinliklerden “Okullar arası Duvar Örme Yarışması” İSOV Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlendi. İstanbul genelinde 6 teknik ve endüstri meslek lisesinin katıldığı yarışmada öğrenciler becerilerini gözler önüne serdi. Türk Ytong tarafından öğrencilerin edindikleri mesleki bilgi ve becerileri kullanarak, özgüven kazanmaları ve ekip çalışmasını geliştirmeleri amaçlanan yarışmada, Sultanbeyli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu. Dereceye giren okullar hediyelerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı.

Yıllardır istikrarla sürdürdüğü tüm “mesleki ve sektörel eğitime katkı” projelerini 50. yılında daha da genişleterek, “Ytong Akademi – 50. Yılda 50 Durak” başlığı altında toplayan Türk Ytong, önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Türk Ytong, İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Teknik ve...