05 / 05 / 2024

Yücel Sitesi satış ofisi

Yücel Sitesi satış ofisi

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Yücel Park satış ofisi!

Yücel Park satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 825 konut ve 17 ticari birimden meydana gelen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Yücel Park iletişim!

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da yükselen Yücel Park'ta satışlar başladı. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor..

Kartal Yücel Park satılık daire fiyatları!

Denize 900 metre mesafede konumlandırılan  Kartal Yücel Park Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları!

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

Cevizli Yücel Sitesi nerede?

Henüz proje aşamasında olan Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay içerisinde satışa sunulacak. Peki Cevizli Yücel Sitesi nerede?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı'nın yeni projesi olan Kartal Yücel Sitesi projesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanında inşa edilecek. Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Yücel Sitesi satış ofisi!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Yücel Sitesi 99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. Proje konum olarak merkezi lokasyonda yer alıyor...

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Yücel Sitesi satış ofisi Haberi

Yücel Sitesi satış ofisi

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip proje toplamda 5 yeşil parka sahip.

Eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında yükselen Yücel Sitesi projesi minibüs caddesi üzerinde, sahil yoluna çok yakın, AVM ve anayolların yanı başında yer alıyor.

990 konut ve 17 ticari alana yer verilen Yücel Sitesi'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.

Yücel Sitesi'nin sosyal alanları arasında; açık otopark, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, sosyal tesis, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, Türk hamamı, çocuk parkı, yeşil alan, yürüyüş yolları,fitness center, spor salonu, sauna mevcut.


Cevizli Yücel Sitesi nerede?

Avm, hastane ve eğitim kurumları 10 dk
Sahil ve Bağdat...