02 / 05 / 2024

Yücesoy Mühendislik konut projeleri

Yücesoy Mühendislik konut projeleri

1989'da kurulan ve birçok önemli taahhüt işinde imzası bulunan Yücesoy Mühendislik, 1 11 konut tipinin dışında İzmir'de ses getiren çeşitli projelerde de yerini almış durumda.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Blue Projects Lımıted ve Blue Projects Two Lımıted ortaklığında kuruldu.

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Nea Vourla Konut Sitesi'ne XL Mimarlık Mühendislik imzası!

İzmir Urla’daki Nea Vourla Konut Sitesi projesi, Mimar Arda Işık liderliğindeki XL Mimarlık + Mühendislik tarafından tasarlandı.

Teamtac Mühendislik Ve Enerji Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Teamtac Mühendislik Ve Enerji Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celalettin Bozdoğan tarafından kuruldu.

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altuner tarafından kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

2ce Mühendislik Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

2ce Mühendislik Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın parlar tarafından kuruldu.

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Prestij Konut Yönetimi Mimarlık Mühendislik İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selay Şapçı tarafından kuruldu.

Yücesoy Mühendislik konut projeleri Haberi

Yücesoy Mühendislik konut projeleri

1989'da kurulan ve birçok önemli taahhüt işinde imzası bulunan Yücesoy Mühendislik, 1 11 konut tipinin dışında İzmir'de ses getiren çeşitli projelerde de yerini almış durumda. Devam eden projelerinin yanında bugünlerde Yücesoy Mühendislik, yine öğrencileri ve yatırımcıları yakından ilgilendiren bir projeyi hayata geçirdi. 


KİRA GARANTİSİ SUNUYOR 

Seyrek'te, Yücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı iştirakiyle başlayan Studiocity'de 750 konutun olduğunu anlatan Yücesoy, bu projenin de hedef kitlesinin üniversite öğrencileri olduğunu belirterek. şöyle devam etti: "Bu projenin ilk iki etabında 156 daire vardı. Bunun satışına haziranda başladık ve şu anda tamamı bitmiş durumDÜNE kadar hayatımızda pek olmayan bir konut tipiydi İti... 

Ama gençlerin tek başına yaşama isteği ve üniversiteli öğrenci sayısının her geçen gün artmasıyla sektörün bir anda gündemine oturdu. Önce İstanbul'da başlayan bu akımı, 2007...