07 / 05 / 2024

YUK WİLLYS İNDİRİM

YUK WİLLYS İNDİRİM

Yuki Willys elektrikli motosiklete Hepsiburada'da indirim yapıldı! Sakın kaçırmayın! 8 saatte pili yüzde 100 şarj olan araç tam dolu pille 55 kilometre menzil sağlıyor. Peki, Yuki Willys fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

15 TL'yi geçen gümüşte yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi

Amerika Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları 15 TL seviyesini geçti. Yükselen gümüş fiyatları için yeni rekor göründü! Gümüş yatırımcıları acil bakın! İslam Memiş'ten kırmızı kodla uyarı geldi.

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Wınners Gayrimenkul Teknoloji Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akkuş tarafından kuruldu.

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carewınd Rüzgar Türbinleri Montaj Bakım Ve Servis Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  3 milyon TL sermaye bedeli ile Vahdet Demirok tarafından kuruldu.

Konut yatırımının en hızlı döndüğü iller belli oldu!

Türkiye'de konut yatırımında en hızlı dönüş olan şehirler açıklandı. En kısa sürenin 18 yıl olurken, en uzun amorti süresi ise 31 yıl olduğu belirtildi. 

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Salman tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamil Okyay Sındır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili ve Deprem Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, İzmir depremi sonrası başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarında hak kayıplarının yaşandığına dikkat çekerek, yapılan deprem konutlarına ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı mecliste!

Bakan tarafından yapılan otel yatırımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayındır'da tarım arazilerine maden ocağı yapılacağı iddiası TBMM'de!

İzmir'in Bayındır ilçesinde tarım arazilerine kum-çakıl ocağı ve maden sahası yapılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

YUK WİLLYS İNDİRİM Haberi

YUK WİLLYS İNDİRİM

Yuki Willys elektrikli motosiklete N11'de indirim yapıldı! 8 saatte pili yüzde 100 şarj olan araç tam dolu pille 55 kilometre menzil sağlıyor. Kullanıcılar elektrikli motosikletteki bataryayı şarj ederek yakıt tassarufu sağlayabiliyor. 

Elektrikli bisikletlerde olduğu gibi Yuki Willys modelinde de bu değere çok fazla hız yapılmadığında ve çok fazla yokuş çıkılmadığında ulaşabiliyor.

Saatte maksimum 45 kilometre hıza erişebilen motosiklet 26 derece tırmanma açısına sahip. Ön ve arka tarafında LED aydınlatmayla gelen motosiklette 2000W DC motor kullanılıyor. Maksimum yükleme kapasitesi sürücü ve akü dahil 273 kilogram ağırlığında olan motosiklet yaklaşık 81 kilogram ağırlığında. 

Motosiklette kampana tipi fren sistemi kullanıyor. Üç farklı renk seçeneği bulunan motosikletin arka kısmında çanta da yer alıyor. Kullanıcılar bu çantaya alışveriş poşetlerini veya kasklarını...