07 / 05 / 2024

YUKİ WİLLYS FİYAT

YUKİ WİLLYS FİYAT

Yuki Willys elektrikli motosiklete Hepsiburada'da indirim yapıldı! Sakın kaçırmayın! 8 saatte pili yüzde 100 şarj olan araç tam dolu pille 55 kilometre menzil sağlıyor. Peki, Yuki Willys fiyatları ne kadar? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Dolar o tarihte fırlayacak dedi, tarihi işaret etti. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmesin

Ekonomist Hatice Kolçak, doların fırlayacağı tarih hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kolçak, yatırımcılara altın gibi tavsiye verdi.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Ventoso Fön Makinesi Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi

Banyo sonrası özellikleri kış mevsiminde saçlarımızı kurutmamıza yardımcı olan saç kurutma makineleri uygun fiyata Hepsi Burada'da Ventoso V5 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatı ve özelliği için haberimizi okumaya devam edin.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Powertec 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatlarını merak edenler haberimöizi incelesin  Peki Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

YUKİ WİLLYS FİYAT Haberi

YUKİ WİLLYS FİYAT

Yuki Willys elektrikli motosiklete N11'de indirim yapıldı! 8 saatte pili yüzde 100 şarj olan araç tam dolu pille 55 kilometre menzil sağlıyor. Kullanıcılar elektrikli motosikletteki bataryayı şarj ederek yakıt tassarufu sağlayabiliyor. 

Elektrikli bisikletlerde olduğu gibi Yuki Willys modelinde de bu değere çok fazla hız yapılmadığında ve çok fazla yokuş çıkılmadığında ulaşabiliyor.

Saatte maksimum 45 kilometre hıza erişebilen motosiklet 26 derece tırmanma açısına sahip. Ön ve arka tarafında LED aydınlatmayla gelen motosiklette 2000W DC motor kullanılıyor. Maksimum yükleme kapasitesi sürücü ve akü dahil 273 kilogram ağırlığında olan motosiklet yaklaşık 81 kilogram ağırlığında. 

Motosiklette kampana tipi fren sistemi kullanıyor. Üç farklı renk seçeneği bulunan motosikletin arka kısmında çanta da yer alıyor. Kullanıcılar bu çantaya alışveriş poşetlerini veya kasklarını...