04 / 05 / 2024

Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi

Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi

Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yüksel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meniz İnşaat Metal Otomotiv Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Lojistik Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Meniz tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çirmen İnşaat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman İnan tarafından kuruldu.

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Palet Plastik İnşaat Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Sallabaş tarafından kuruldu.

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erse Sac İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Demir tarafından kuruldu.

Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi


Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yüksel tarafından kuruldu. 


Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat malzemelerinin toptan alım satımı ithali ve ihracını yapmak. resmi ve özel sektör ihalelerine girmek. Gerektiği hallerde taşeronluk yapmak, gerektiği hallerde taşeronlara iş vermek. Her türlü malzemenin temini ile gerekli işçiliğini yapmak için ekipler kurmak,danışmanlık hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yüklenen İnşaat Metal Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Adres; Yayla Mahallesi Gürsel Sk. No.22 B/14...