08 / 07 / 2024

yüksek emekli maaşı

yüksek emekli maaşı

Çalışırken ödenen primler, yüksekten ödenmesi durumunda doğrudan emekli maaşını artırıyor. Bu sebeple ödenen primlerin kontrolü önem arz ediyor. Peki yüksek emekli maaşı almak için nelere dikkat edilmeli? Emekli olmadan önce nelere dikkat edilmeli? İşte emekli olacakların merak ettiği o detaylar...

Yüksek emekli maaşı almak isteyenler dikkat! Bu formülü hemen uygulayın, maaşınız zamlı yatsın! 

Emekli olduktan sonra yüksek maaş almak isteyenlerin çalıştıkları sırada birtakım önlemlerle emekli maaşlarını artırmaları mümkün. Peki emekli maaşı nasıl arttırılır? İşte detaylar...

En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?

Haziran ayının gelmesi ile birlikte bankalar, emekli maaş promosyonlarını da güncellemiş oldu. Güncellemeler ile beraber yenilenen banka promosyonları bir kez daha gündemdeki yerini koruyor. Bankalar yeni promosyon tutarlarıyla emeklilere 20 bin TL'ye varan promosyon fırsatı sağlamaktadır.

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Emekli promosyon sorgulama!

Milyonlarca emekli son günlerde sık sık promosyon rakamlarını araştırıyor. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? İşte emekli promosyon sorgulama...

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka açıklandı! İşte banka promosyonları... 

Binlerce emekli merakla maaş promosyonlarını araştırıyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi? 

Emekli maaş zammında son dakika! Hazırlıklar tamamlandı! Emekliler için verilecek destekler gün yüzüne çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından emekliler için çalışmaların tamamladığına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte emekli maaş zammında son dakika....

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Özel bankalar emekli promosyon 2024! Emekliler dikkat: Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka?

Özel bankalarda da emekli maaş promosyonları artırıldı. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka? İşte özel bankalar emekli promosyon 2024

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Banka promosyon 2024! Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Şimdi açıklandı!

Mart ayına girilmesiyle beraber bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor?

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

yüksek emekli maaşı Haberi

yüksek emekli maaşı

Emekli maaşı almak için 3 temel şartı sağlayanlar, SGK'ya başvuruda bulunuyor, dilekçesini veriyor ve maaşlarının ödenmesini bekliyor. Emeklilikte alınacak maaşın temeli çalışma sırasında belirleniyor. Gelecekteki maaşının yüksek olmasını isteyen kişiler, çalıştıkları dönemde ödenen primlerini düzenli kontrol etmeli.

Çalışırken ödenen primler, yüksekten ödenmesi durumunda doğrudan maaşı artırıyor. Bu sebeple ödenen primlerin kontrolü önem arz ediyor. 

Peki yüksek emekli maaşı almak için nelere dikkat edilmeli? Emekli olmadan önce nelere dikkat edilmeli? İşte emekli olacakların merak ettiği o detaylar...

Emekli olmadan önce dikkate alınması gereken 4 formül bulunuyor. SGK kapsamında emekli olan vatandaşlara daha yüksek maaş alma fırsatı sunuluyor. Bugün yatırılan sigorta miktarı, gelecekte yüksek maaş almak için oldukça önem arz ediyor. İşverenlerin, çalışanın kazandığından daha düşük prim ödemesi halinde, gelecekte alınacak emekli maaşı...