12 / 05 / 2024

yüksek mimar Uğur Özer Özgüven

yüksek mimar Uğur Özer Özgüven

Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven kimdir? Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Özer Özgüven'in biyografisi..

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

TÜİK'ten açıklama geldi! Bu bölümlerden mezuna istihdam yüksek!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranını %71,7 olarak belirledi. Bu mezunların iş bulma süresi ise 13,9 ay olarak tespit edildi. Ön lisans mezunlarının ise geçen yılki göre bu oranı 64,9 olarak belirlendi. İşte istihdamın yüksek olduğu bölümlerin detayları…

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Yüksek Mimar Berk Or vefat etti!

Yüksek Mimar Berk Or hayatını kaybetti.

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop, hayatını kaybetti.

Yüksek Mimar Mehmet Fatin Uran vefat etti!

İTÜ mezunlarından Yüksek Mimar Mehmet Fatin Uran dün hayatını kaybetti. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Uğur Dinçer hayatını kaybetti. 

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Yüksek Mimar Murat Artu vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Artu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Türkiye'de en yüksek DASK oranı hangi ilde?

Türkiye'de deprem meydana gelen şehirlerde deprem sigortası bilincinin daha yüksek olduğu belirlendi. Ülkedeki 17,6 milyon konuttan 10,3 milyonunun sigortalı olduğu tespit edilirken, en yüksek sigortalı şehir yüzde 97 ile Bolu oldu.

yüksek mimar Uğur Özer Özgüven Haberi

yüksek mimar Uğur Özer Özgüven

Uğur Özer Özgüven kimdir?

Uğur Özer Özgüven, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi(YTU) Mimarlık Fakültesi’nden 2003 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) Mimarlık Bölümünde ‘Mimari Tasarım’ Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 


Uğur Özer Özgüven, Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği Üyesi ve lisanslı mimardır. (TMMOB) 


2004 yılında Ankara Merkez, İstanbul şube olmak üzere kardeşi Özgür Onur Özgüven ile birlikte kurdugu Özgüven Mimarlık ve İnşaat şirketi, sektöründe mimari proje ve kentsel tasarım alanında ve İnsaat sektöründe hizmet vermektedir. 


Kurduğu şirketin başarısı bir çok yerli ve yabancı yatırımcı, inşaat firması, özel gayrimenkul yatırımcıları ve devlet müesseselerinin dikkatini çekmekte ve şirket portfolyosunun kapsamı ve saygınlığı genişlemektedir. 


Özgüven Mimarlık ve İnşaat A.Ş basarıları ile 2004-2013 yılları arasında en hızlı gelişen Türk şirketlerinden biri olmuştur. 


Ulusal Müşteri portfolyosunda yer alan EKGYO, TOKI, MESA,...