27 / 04 / 2024

yüksek primli konutlar

yüksek primli konutlar

Vatan İstanbul, Ankara, Tekirdağ ve Kocaeli'nde yatırıma en uygun 14 projeyi belirledi. İşte uygun faiz oranları, düşük metrekare bedelleri ve cazip yatırım oranlarıyla ev hayali kuranlara yönelik en uygun projeler.

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Elazığ'da depremzedeler için yapılan konutların bedelleri yüksek!

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde evleri ağır hasarlanan depremzedeler için yapılan konutların bedellerinin yüksek olduğunu, vatandaşların bu bedelleri karşılayamayacağını söyledi...

Yüksek gerilim hatları kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'deki deprem riski taşıyan konutların yeniden inşasına yüksek gerilim hatlarının engel olduğu ortaya çıktı. Vatandaşlar, gerilim hatları nedeniyle yüksek kat izni alamıyor. Bu nedenle vatandaşlar dönüşüme sıcak bakmıyor.

Ayazma Emlak Konutları ihalesine en yüksek teklif kimden?

Bugün ihalesi gerçekleştirilen Ayazma Emlak Konutları ihalesine en yüksek teklif Caba İnşaat'tan geldi. Daha önceden 3 kez ertelenen ihaleye Caba İnşaat 409 milyon 900 TL ile teklif verdi...

Ozan Balaban: Yüksek faiz bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri!

Emaar’ın Bölge CEO’su Ozan Balaban, yüksek faizin bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri olduğunu belirtti. Ozan Balaban,konutların metrekaresinin 5385 dolardan satıldığı Emaar Square projesinde 700 dairenin yüzde 78’inin satıldığını belirtti.

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

En yüksek bina TOKİ olmayacak!

YATAY yapılaşmaya ağırlık vereceklerini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, “Prensip olarak hiçbir şehirde en yüksek binalar TOKİ’nin yaptığı konutlar olmayacak diyoruz.

En yüksek bina TOKİ'nin konutları olmayacak!

YATAY yapılaşmaya ağırlık vereceklerini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, “Prensip olarak hiçbir şehirde en yüksek binalar TOKİ’nin yaptığı konutlar olmayacak diyoruz.

'En yüksek bina TOKİ olmayacak'

Yatay yapılaşmaya ağırlık vereceklerini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan, “Prensip olarak hiçbir şehirde en yüksek binalar TOKİ konutları olmayacak" dedi.

Azel Kule konutlarda az enerjiyle yüksek konfor!

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

Körfezkent 4'e en yüksek teklif Ilgın-Gürbağ ortaklığından!

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi (Körfezkent 4) ihalesinin Oturumu dün gerçekleştirildi. İhaleye 13 firma katılım sağladı.Körfezkent 4'e en yüksek teklif Ilgın-Gürbağ ortaklığından geldi.

Kenan Karakurt: Manisa'da en yüksek katlı konutların inşaasına başladık!

Kar-Taş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Karakurt, ETV ve Denge Gazetesi'ni ziyaret etti. Manisa'nın en yüksek katlı brüt 75 metre karelik 1+1 konutların inşasına başladıklarını belirtti.

Mert Yıldızhan yüksek aidat sorununa dikkat çekti!

Lüks ve markalı konutların yükselmesiyle konut tercihi değişim göstermesine karşın, bu konutların yüksek aidat giderleri konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor

yüksek primli konutlar Haberi

yüksek primli konutlar

Cazip projelerin en önemli özelliği metrekarelerin küçülmesi. Bunun yerine tüketicilerin daha kolay tapu sahibi olabileecği konutlar. Geçen yıla kadar stüdyo dairelerin genelde 70-80 metrekareden başladığı Türkiye'de şimdi 34 metrekare stüdyo daireler inşa ediliyor.

Projelerde cazibeyi artıran bir diğer önemli etken ise, şirketlerin bankalarla yaptığı özel anlaşmalarla konut kredisinde faiz oranlarında indirime gitmesi. bunun en başarılı örneği şüphesiz KİPTAŞ. Şirket kredileri sübvanse etmeden, bankalarla pazarlık yaparak aylık 0.84 faiz oranıyla Türkiye'de en düşük faizli konut kredisi kullanma olanağı sunuyor.

1) Kayabaşı Konutları: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ tarafından Küçükçekmece'nin kuzeyinde inşa edilecek konutların metrekaresi 75 ve 115. Fiyatlar 55 bin YTL ile 115 bin YTL....