07 / 05 / 2024

yüksekova havalimanı ne zaman açılacak

yüksekova havalimanı ne zaman açılacak

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki havalimanı, terör örgütünün tüm engelleme çabalarına rağmen tamamlandı. Havalimanı, devlet protokolünün katılacağı törenle 26 Mayıs'ta açılacak..

Yüksekova Havalimanı'nda ilk uçuşlar 26 Mayıs'ta yapılacak!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki havalimanı tamamlandı. Bölge kırsalında faaliyet gösteren örgüt üyeleri, bildirilerle inşaatta çalışanları ve inşaat için malzeme satanları tehdit etti.

Yüksekova’ya direkt uçuş başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde inşaatı bitme noktasına gelen havaalanında ilk uçuşlar, 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Yüksekova Havalimanı ile Ordu-Giresun Havalimanında sona gelindi!

Yaklaşık 4 yıl önce dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından temeli atılan Yüksekova Havalimanı ile Ordu-Giresun Havalimanında sona gelindi.

Yüksekova Havalimanı 2015'te hizmete açılacak!

Yüksekova Havaalanı 'nın inşaatı tüm hızıyla sürerken açıklama yapan Yüksekova Kaymakamı 'Havaalanının bitmesiyle insani, ticari, kültürel ve eğitim boyutlarıyla Türkiye'nin doğusu ile batısı kucaklaşacak' dedi.

Yüksekova Havaalanı inşaatı eksi 25 derecede devam ediyor!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yapımı süren havaalanı inşaatında çalışmalar soğuk havalara rağmen devam ediyor. Havaalanı inşaatının üst yapı şantiyesinde eksi 25 derecelere varan soğuk havaya rağmen işçiler akşam karanlığına kadar çalışıyor...

Yüksekova'da 24.1 milyon TL'ye 100 iş yeri yaptırılacak!

Hakkari Yüksekova II. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hakkari Yüksekova 2. Kısım Sanayi Sitesi'ne ait 100 işyeri yapım işini 24 milyon 106 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma!

Hakkari Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Özyazıcı İnşaat imzasıyla dizayn edilen Ataköy Route İstanbul projesi 300 daire ve 20 ticari birim meydana geliyor. Peki Ataköy Route İstanbul ne zaman tamamlanacak?

Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımına başlandı!

Yüksekova'da terör saldırıları nedeniyle evleri ağır hasar görenler için yapılacak bin 830 konut için çalışmalara başlandı.

Yüksekova yeni projelerle değişiyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin, başlatılan yol, kanalizasyon, konut, elektrik hattı ve dere ıslahı projeleriyle modern görünüme kavuşması hedefleniyor. Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, Yüksekova'da birçok projenin hayata geçirilmeye başlandığını söyledi.

Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde konumlandırılan Uplife Kadıköy projesi 650 adet konut ve 25 dükkandan meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi 650 adet daire ve 25 adet ticari birimden meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Hakkari Yüksekova'da Emlak Danışmanlığı kursu verildi!

Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Odası ile Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 36 kursiyere, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilen Uplife Kadıköy projesi 650 konut ve 20 ticari birimden meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy Teknik Yapı ne zaman tamamlanacak?

Yüksekova'da ağır hasar gören 700 yapı yıkıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, teröristlerin saldırıları nedeniyle ağır hasar gören yapılardan 700'ünün yıkımı gerçekleştirildi.

Yüksekova’ya yeni stadyum geliyor!

Terör mağduru ve yorgunu yerleşim yerlerinin başında gelen Hakkari’nin Yüksekova ilçesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak yatırımlarla yaralarını sarmaya başladı.

Yüksekova'da kira yardımları periyodik şekilde devam edecek!

Sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırıldığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK'nın verdiği tahribatın giderilmesi ve vatandaşların zararlarının karşılanması için çalışmalar sürüyor.

Yüksekova’daki 9 okul yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan binlerce öğrencinin eğitim gördüğü 9 okul yıkılarak, karakola dönüştürüldü.

yüksekova havalimanı ne zaman açılacak Haberi

yüksekova havalimanı ne zaman açılacak

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki havalimanı, terör örgütünün tüm engelleme çabalarına rağmen tamamlandı. Havalimanı, devlet protokolünün katılacağı törenle 26 Mayıs'ta açılacak. 

Alınan bilgiye göre, uzun çalışmaların ardından Yüksekova'daki havalimanından ilk uçuşlar 26 Mayısta gerçekleştirilecek. Üst düzey devlet protokolünün katılacağı törenle açılacak havalimanı, yapım aşamasında terör örgütünün birçok eylemine maruz kaldı. Bölge kırsalında faaliyet gösteren örgüt üyeleri, bildirilerle inşaatta çalışanları ve inşaat için malzeme satanları tehdit etti. 


Havalimanının askeri amaçlarla inşa edildiğini ileri süren teröristler, inşaatta çalışanları "olacaklardan sorumlu değiliz' ifadeleriyle korkutmaya çalıştı. Terör örgütü üyeleri sadece tehdit etmekle kalmayıp havalimanı inşaatına terörist saldırılarda da bulundu.  Bu kapsamda terör örgütü üyelerinin havalimanı şantiye alanına bıraktıkları el yapımı bomba güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi. Havalimanı inşaatına malzeme taşıyan araçlara da saldıran teröristler farklı zamanlarda toplam...