17 / 05 / 2024

Yüksekova okul inşaatları

Yüksekova okul inşaatları

Hakkari'nin Yüksekova bölgesinde teröristlerin yıktığı okullar yeniden inşa ediliyor. Terörden zarar gören okulların yeniden inşa edilmesi edilmesi için çalışmalar hızlandı.

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yollayarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir sınırları içinde devam eden inşaatları durdurmasını ve yapı ruhsatlarını iptal etmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Mahkeme 'dur' demişti, TOKİ vites yükseltti: 'Kanal İstanbul' çevresindeki inşaatlar tam gaz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin geçeceği en verimli arazileri üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşaatları yükseliyor. 

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Çorum'da tarım arazilerinde yapılan izinsiz inşaatlar yıkılacak! 

Çorum'daki köy içleri ile tarım arazileri üzerinde bulunan izinsiz inşaatlar için yıkım kararı alındı. İl Özel İdaresi yıkımlara ilişkin hukuki süreçlerin devam ettiğini açıkladı..

Yüksekova'da ev inşaatında çökme: 7 yaralı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dilektaşı köyünde bir evin inşaatı beton dökülürken çöktü. Olay sonucunda 7 kişi yaralandı.

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Abdulhamit Gül, Gaziantep'teki inşaatları inceledi!

Adalet Bakanı Gül, 25 Aralık Anadolu Lisesi ve spor salonu, Şahinbey Kültür ve Kongre Merkezi ile olimpik yüzme havuzu inşaatlarını gezerek, ilgililerden bilgi aldı..

Mamak'ta yüksek katlı konut inşaatları suları azalttı!

Ankara Mamak Durali Alıç Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinlerinin iddiasına göre yüksek katlı konut inşaatları musluktan akan şebeke suyunu azalttı.

İstanbul’da hava kirliliğinin nedeni yükselen inşaatlar!

İstanbul Kocaeli arasında yapılması planlanan otoyolunun nihai ÇED raporunda, İstanbul’da yükselen inşaatların kirliliğe sebep olduğu belirtildi.

İzmit Merkezi İş Alanı Projesi'nde inşaatlar yükseliyor!

İzmit’in geleceğine şekil verecek olan ve kısa adı Merkezi İş Alanı Projesi kapsamında bölgede inşaatlar yükseliyor.

Yüksekova okul inşaatları Haberi

Yüksekova okul inşaatları

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerin yıktığı okulların yerine modern okullar inşa ediliyor. Kentin yeni eğitim kurumlarına kavuşması, terörden zarar gören okulların onarılması ve yerine yenilerinin inşası için başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 2015-2016 döneminde PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu kullanılamaz hale gelen 9 okul yeniden inşa ediliyor. Proje kapsamında çalışmalar önemi ölçüde tamamlandı. 

206 derslikli 9 yeni okul

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, yapımı devam eden okulların inşaatlarında incelemelerde bulundu. Kaşıkçı, "175 derslik, terör saldırılarında yıkılmıştı. Bu yıkılanların yerine daha güzelleri, daha mükemmelleri ve en iyilerinin startını verdik, inşaatlar tamamlanmak üzere. Birçok okulun kaba inşaatı tamamlandı. 175 derslik yıkıldı ama yerine bugün itibarı ile 206 derslikli 9 okulumuzun inşaatı en hızlı şekilde devam ediyor" şeklinde konuştu.

Yüksekova'da...