16 / 05 / 2024

yüksekovada bowling varmı

yüksekovada bowling varmı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilk bovling salonu açıldı. Merkezin sahibi Ahmet Malak, "Hakkari bölgesinde bir ilk olan bowling salonumuzun açılışını yapma heyecanını yaşıyoruz. İlimizde gençlere yönelik sosyal alan oluşturduk, burada zaten bunun sıkıntı

1933 yılında Unkapanı Köprüsü 150 bin liraya tamir edilmiş!

1933 yılında Unkapanı Köprüsü'nün tamiri için 150 bin liraya ihtiyaç varmış. Bu tamir için bütçeden 150 bin lira ayrılmış.

1942 yılında İstanbul'da 1230 tarihi bina varmış! 

1942 yılında İstanbul'da 1230 tarihi binanın olduğu tespit edilmiş. Bu binaların tadilatı için harekete geçilmiş.

1935 yılında İstanbul'da toplam 142 bin 820 bina varmış!

1935 yılında Belediye istatistiklerine göre İstanbul'da bulunan binaların sayısı toplamda 142 bin 820 olmuş. 

1933 yılında İstanbul'da 40 bin arsa, 140 bin bina varmış!

1933 yılında İstanbul Belediyesi tarafından İstanbul'daki bina ve arsaların sayısı tespit edilmiş. Verilere göre İstanbulda 40 bin arsa 140 bin bina varmış.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Eminönü Meydanı 1939 yılında tasarlanmış!

1939 yılında belediyenin imar planlarının arasında Gazi Köprüsü'nün iki tarafındaki yolların açılması ve Eminönü Meydanı'nın tasarlanması varmış.

Emlakta Nostalji: 1942'de imar ve inşaata dair yeni yönetmelik!

1942 yılında toplanacak Umumi Meclis'in gündeminde kentin imarı ve yapılacak inşaata dair yönetmenlik varmış.

Profilo'da oh be kampanya varmış! Ankastre fırınlarda büyük fırsat! İşte Profilo ankastre fırın fiyat listesi...

Profilo kampanyalarına devam ediyor. ''Oh be kampanya varmış'' sloganıyla kampanyalarını müşterileri ile buluşturan profilo ankastre fırınlarda büyük indirim yaptı. Peki Profilo ankastre fırınlar ne kadar? İşte Profilo ankastre fırın fiyatları...

Büyükçekmece Göl Havzası'ndan arsa alan pişman olur!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, göl havzasında imar izni olmayan arsaları imar izni varmış gibi gösterip satanlara karşı vatandaşları uyardı.

1944 yılında Boğaziçi'nde 7.000 liraya köşk!

1944 yılında Boğaziçi'nin Anadolu sahilinde 13 dönüm bahçe içinde bulunan bir köşk 7 bin liraya satılacakmış. Arazisinde bin ağaç bulunan köşkün senelik 800 lira getirisi varmış.

1942 yılında şehir hududu içindeki bataklıklar kurutulacak!

1942 yılında İstanbul'daki bataklıklar kurutulacakmış. Bu iş için Vilayet Sıhhat Müdürlüğü bataklıkların kurutulması için beş senelik bir plan hazırlamış ve bu planın tatbiki için 150 bin liraya ihtiyaç varmış.

2003 yılında Haydarpaşa Garı'nı otel yapma projesi!

2003 yılında İstanbul Defterdarlığı, İstanbul'daki tarihi kurum binalarının ek gelir için satılarak otel yapılmasını önermiş. Satılması düşünülen binalar içinde Haydarpaşa Garı, Büyük Postane gibi tarihi binalar da varmış.

1997 yılında Tüp Geçit yapılamazmış!

1997 yılında Karayolları uzmanlarına göre, İstanbul Boğazı'na tüp geçit yapılamazmış. Yapılamamasının iki nedeni varmış: Birincisi eğim, ikinci nedeni ise İstanbul Boğazı'nın fay hattı üzerinde olmasıymış.

yüksekovada bowling varmı Haberi

yüksekovada bowling varmı


Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ilk bowling salonu dualarla açıldı. 


Yüksekova merkez İhsaniye Camii altında açılan bovling salonunun açılışına Yüksekova Müftüsü Haşim keskin, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gazi Yakar, kamu kurum müdürleri, kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde Müftü Keskin dualar eşliğinde kurdeleyi kesti, gelen vatandaşlara ise ikramlar yapıldı. Açılışa katılan çocuk, genç ve yaşlılar bowling oynadı.


Merkezin sahibi Ahmet Malak, "Hakkari bölgesinde bir ilk olan bowling salonumuzun açılışını yapma heyecanını yaşıyoruz. İlimizde gençlere yönelik sosyal alan oluşturduk, burada zaten bunun sıkıntısı vardı. Dışardan gelen öğretmenler memurlar bunun sıkıntısını yaşıyorlardı evlerine haps oluyorlardı, bizde bir nebze bu sıkıntıyı gidermek için böyle bir yatırıma başvurduk. Bu yatırımın içerisinde 3 hatlı bovling salonumuz, oyun makinaları oolarakta basket, boks langırt ve benzeri air hokey ve...