05 / 05 / 2024

Yüksel Hamzaoğlu

Yüksel Hamzaoğlu

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu kimdir? Mutlu İnşaat ne zaman kuruldu? Mutlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Yüksel Hamzaoğlu'nun biyografisi ve Mutlu İnşaat projeleri...

Yüksel Hamzaoğlu: Kentsel dönüşüme yatırım yapıyoruz!

Fabrikaların dönüşümü için düğmeye bastı Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu fırsat olduğu sürece kentsel dönüşümün içinde yer alacağız...

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Akiş GYO'nun acı günü: Nesrin Yüksel vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Naile Banuhan Yürükoğlu'nun annesi Nesrin Yüksel vefat etti. Akiş GYO taziye ilanı yayınlattı.

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 4 milyon 683 bin 236 TL ile bugün İsmail Hakkı Yüksel tarafından kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Bakırköy Ağaoğlu Central Park ödeme planı!

Bakırköy Ağaoğlu Central Park ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatlı ödeme imkanı sağlanıyor. Ağaoğlu Central Park Evleri'nde daireler Mart 2018 yılında teslim ediliyor...

Central Park Bakırköy Ağaoğlu Projesi!

Central Park Bakırköy Ağaoğlu İnşaat projesinin lansmanı yarın yapılıyor. 2013 yılında durdurulan Bakırköy 46 projesi, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa sunuluyor...

10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projenin lansmanı yarın yapılacak. İşte fiyat ve ödeme planı henüz netleşmeyen 10 soruda Bakırköy Ağaoğlu Central Park projesi...

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Yüksel Hamzaoğlu Haberi

Yüksel Hamzaoğlu

Yüksel Hamzaoğlu kimdir? 

Yüksel Hamzaoğlu, 1961 yılı Gümüşhane Şiran İlçesi Günyüzü Köyü doğumlu. 1967 yılında ailesi ile birlikte İstanbul Bahçelievler’e göç eden Yüksel Hamzaoğlu aile şirketi olan Mutlu İnşaat'ın 5’inci nesil inşaatçısı.


İlk, orta ve lise öğrenimini Bahçelievler’de, Yükseköğrenimini 1985 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi'nde tamamlayan Yüksel Hamzaoğlu'nun İcra Kurul Başkanlığını yürüttüğü Mutlu İnşaat, 1988 yılında aile şirketi olarak kuruldu.


Şirket merkezi halen yapmış olduğu Bahçelievler Metroport İş Merkezi’nde bulunuyor. Mutlu İnşaat; İnşaatın ana kollarından üst yapı yani lüks ve her türlü sosyal Konut, eğitim Yapıları, sanayi tipi, iş merkezleri ve alışveriş merkezleri yapıyor.


GÜMÜP (Gümüşhaneli Mühendis ve Mimarlar Platformu) Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Yüksel Hamzaoğlu, aynı zamanda GÜSİAD (Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği), İGİAD (İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği) , GİYAD (Gümüşhane...