06 / 05 / 2024

yüksel plus

yüksel plus

Osel Art Yapı tarafından hayata geçirilen Yüksel Plus projesinde daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor

Yüksel Plus'ta satışlar başladı! 200 bin TL'ye!

Osel Art Yapı'nın yeni projesinde satışlar başladı. Yüksel Plus adı verilen proje, Ataşehir Şerifali'de yükseliyor

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kenan Yüksel imzasıyla kuruldu.

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Yüksel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Kuyumculuk Saat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erol Yüksel ve Tolga Yüksel ortaklığında kuruldu.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel İnşaat'tan Doha'ya 789,3 milyon dolarlık proje!

Yüksel İnşaat, Katar'ın başkentinde "El-Bustan Yolu Kuzey Kesiminin Tasarım ve Yapım İşleri" projesinin ihalesini kazandı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesini Yüksel Proje'nin 26 milyon 215 bin TL teklifle kazandığını belirtti.

Akiş GYO'nun acı günü: Nesrin Yüksel vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Naile Banuhan Yürükoğlu'nun annesi Nesrin Yüksel vefat etti. Akiş GYO taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti!

1950 Galatasaray Lisesi ve 1956 İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek.

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 4 milyon 683 bin 236 TL ile bugün İsmail Hakkı Yüksel tarafından kuruldu.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Kadıköy Kent Plus güncel fiyatları!

Kadıköy Kent Plus güncel fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kadıköy Kent Plus Evleri'nde yüzde 20 peşinatla, 48 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor...

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

yüksel plus Haberi

yüksel plus

Osel Art Yapı'nın yeni projesi Yüksel Plus Ataşehir Şerifali'de 1500 metrekarelik alanda yükseliyor. 10 katlı tek blok halinde yükselen Yüksel Plus projesinde her katta 4 daire bulunuyor. 44 konuttan meydana gelen projede Daire brüt 74 metrekare 1+1 ve brüt 100 metrekare 2+1 tipinde seçeneklere sahip.

Yüksel Plus projesinde 1+1 daireler 200 bin liradan, 2+1 daireler 245 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin ödeme sisteminde ev sahibi olmak isteyenler  bankadan konut kredisi kullanabiliyorlar.

Ataşehir Finans Merkezi'ne 150 metre, Ataşehir MC Donalds'a 650 metre mesafede bulunan Yüksel Plus projesinde çift katlı otopark ve kapalı havuz yer alıyor.

İnşaat çalışmaları başlayan Yüksel Plus projesinin teslimler 14 ay sonra yapılacak. 


0216 420 94 60


http://www.oselart.com/


Gülay...