05 / 05 / 2024

yüksel seramik en iyi çıkış yapan marka ödülü

yüksel seramik en iyi çıkış yapan marka ödülü

Türk seramikçileri arasında "en iyi çıkış yapan marka" ödülünü alan Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu'yla İtalya'da gerçekleşen Cersaie Fuarı sonrasında bir araya geldik...

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

THY Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman ödülünü kazandı!

THY Avrupa İhracat Ajansı garantili, Japon öz sermayeli, satın alma opsiyonlu faaliyet tipi finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlayarak Türkiye'de "Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman" ödülünün sahibi oldu.

Dr. Yüksel Özden: Muğla 2. Etap TOKİ Evleri'nin önünde engel kalmadı!

Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden 2. Etap TOKİ Evlerinin önünde hiçbir engel kalmadığını açıkladı. Milletvekili Özden, Muğla'nın dar gelirlilerinin 2016'da yuva sahibi olacaklarının müjdesini verdi.

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu!

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu. Digital Tile teknolojisi ile hem duvar hem de sırlı granit olarak üretilen seri, Rona, Espanola ve mozaik dekorları ile döşeme alternatifi sunuyor.

Alanya kruvaziyer turizmi 13 yılın en kötü sezonunu yaşıyor!

Alanya ruvaziyer turizmi, Ortadoğu ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle en kötü sezonunu yaşadı. Liman bu yıl transit gemi ve yolcu sayısı bakımından 13 yılın en kötü sezonu olarak kaydedildi.

Yüksel İnşaat ortaklarından Ünsal Sert böbrek nakli oldu!

Yüksel İnşaat'ın ortaklarından işadamı Ünsal Sert'in böbreği iflas etmiş; Neşe Sert, kan ve dokuları uyumlu çıkınca hiç düşünmeden böbreğinin birini eşine vermişti. Sert'in ameliyatı Eylül ayında gerçekleşti...

Yüksel Seramik ile sektöre şiirsel meditasyon!

Yüksel Seramik, yaşam alanlarında romantik atmosfer yaratmak isteyenlere pastel tonlarındaki floral desenlerinin yanı sıra modernize edilmiş geleneksel formlarda ürünlerin yer aldığı geniş bir yelpazede seçenek sunuyor…

Sarıyer Belediyesi'nin acı günü: Yüksel Tutak vefat etti!

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcılarından Yüksel Tutak vefat etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Tutak'ın vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada "Çok gençti. Yol arkadaşımızdı. Bu acı haberle yıkıldık" dedi.

yüksel seramik en iyi çıkış yapan marka ödülü Haberi

yüksel seramik en iyi çıkış yapan marka ödülü

Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu, Türkiye'nin seramikte İtalya ve İspanya'ya kafa tuttuğunu söyledi.


Türk seramikçileri arasında "en iyi çıkış yapan marka" ödülünü alan Yüksel Seramik'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Mutlu'yla İtalya'da gerçekleşen Cersaie Fuarı sonrasında bir araya geldik. 


 Türk seramiğinin dünyadaki yerini nasıl görüyorsunuz? 

Müşteriler İtalyan ve Türk seramiğini kıyaslıyor. Aynı seviyede olduğunu görünce çok şaşırıyorlar. Çünkü makinelerimiz, hammaddemiz aynı. Tek farkımız ise işçilik. Tasarımda da çok öndeyiz. 


 Seramikte dünyanın bir numarası hangi ülke? 

Avrupa'da İtalya birinci, İspanya ikinci, biz üçüncüyüz. Dünyada ise İtalya, İspanya, Çin ve Brezilya'dan sonra beşinciyiz. Cersaie Fuarın'da Türkiye birkaç yıla kadar ilk 3'ü zorlayacağını gördüm. 


80 ÜLKEYE İHRACAT 

 Kaç ülkeye ihracat yapıyorsunuz? 

En iyi pazarımız Kanada ve ABD. Bunun dışında İsrail, Kuzey Afrika, Irak, İskandinav ülkeleri ve Körfez...