02 / 05 / 2024

Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel

Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel

Yüksel, İran’a üst düzey temaslarda yaptıkları görüşmeler neticesinde yapılacak yatırımların inşaat, petrol, enerji ve hayvancılık kapsamında olacağını belirterek İran’a yapılacak bu yatırımlar için üst düzey incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Qasarhan Group Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Yiğit Tırış tarafından kuruldu.

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Staff Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Emin Acar tarafından kuruldu. 

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Uts Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Yu Group Yönetim Hizmetleri  Anonim Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Yu Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Group Gayrimenkul Danışmanlığı ve Site Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gül tarafından kuruldu.

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

As Group Ortadoğu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkuş tarafından kuruldu.

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nokta Group Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ve İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurt tarafından kuruldu. 

Lemar Group Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lemar Group Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Yazıcı tarafından Şişli'de kuruldu.

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

Yükselir Group İran'a yatırım yaptı!

Yükselir Group, İran'da 4 petrol rafinerisi satın aldı. Şirket,1 milyar 750 milyon euroluk yatırımla 6 bin kişilik de istihdam sağlamayı planlıyor.

Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel Haberi

Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel

İran’da mevcut yatırımları bulunan Yükselir Group, ülkeye yeni yatırım yapacağını açıkladı. Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel, İran’a üst düzey temaslarda yaptıkları görüşmeler neticesinde yapılacak yatırımların inşaat, petrol, enerji ve hayvancılık kapsamında olacağını belirterek İran’a yapılacak bu yatırımlar için üst düzey incelemelerde bulunduklarını belirtti. 



İran’da yeni dönemde yatırım yapılabilecek 300 farklı alan tespit ettiklerini anlatan Yüksel, Tahran’da yapılan üst düzey görüşmelerinin ardından, İran’da gelecek dönem için 5 milyar Euro’luk yatırım planlaması yapıldığını açıkladı. Yüksel, şu an için yatırımın büyük kısmının enerji, petrol, inşaat ve hayvancılık üzerine planladıklarını belirtti. Yüksel, İran pazarında büyük fırsat bulunduğunu da...