15 / 05 / 2024

Yükseller Metro Park Adana teslim tarihi

Yükseller Metro Park Adana teslim tarihi

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları 265 bin TL'den başlayarak değişiyor. Er İnşaat'ın projesi Yükseller Metropark Evleri'nde daireler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor...

Halkalı Metro Park satış ofisi!

Halkalı Metro Park satış ofisi ile 444 10 08 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin bu yıl sonunda teslim edileceği projede yüzde 0,25 faizle 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Halkalı Metro Park satış fiyatları!

Halkalı Metro Park satış fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje 213 bin 800 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Halkalı Metro Park ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Halkalı Metro Park ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Projenin bu yıl sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Teknik Yapı Metro Park kampanyası!

Teknik Yapı Metro Park kampanyası kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Daire teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması öngörülen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Teknik Yapı Metro Park iletişim!

Teknik Yapı Metro Park iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor.

Teknik Yapı Metro Park'ta 60 ay vadeye yüzde 0 konut finansman oranı!

60 aya kadar vade farksız taksitlendirme olanağı sunulan Metro Park projesinde yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern fiyat!

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern fiyat bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yıldız Park Modern projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, güvenlik gibi sosyal donatı alanları bulunuyor

Yıldız Park Modern iletişim!

Yıldız Park Modern iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 616 55 32 / 34 olarak belirlendi. Yıldız Park Modern projesi toplam 397 adet konuttan meydana geliyor

Antalya Vakıf zeytinliğine Avrupa’nın en büyük botanik parkı kuruluyor!

25 hissedarlı Zeytinpark AŞ, Antalya Ticaret Borsası’nın25 yıllığına kiraladığı Vakıf Zeytinliği’nde Avrupa’nın en büyük botanik parkını kuracak. Zeytinlikteki 23 bin zeytin ağacı da sembolik olarak halka ve kurumlara satılacak.

Çekmeköy’de metro sayesinde konut piyasası hareketlendi!

Yaklaşık 5 yıl önce Ümraniye’den ayrılıp ilçe olan Çekmeköy, villa ve nitelikli konut anlamında hızla gelişiyor. Çekmeköy’de metro sayesinde konut piyasası hareketlendi. Yeni otoyolun bölgeden geçmesi kuzeyde kentleşmeyi hızlandırdı...

Yıldız Park Modern iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen ve teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanan Yıldız Park Modern iletişim bilgileri ne göre projeye 0212 616 55 32 / 34 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.

Kemer Yörük Parkı'nı yılda 100 bin turist ziyaret ediyor!

Antalyalı turizmci Kutsal İyicil tarafından 32 sene önce Kemer ilçesinde kurulan ve 10 bini aşkın eşyanın bulunduğu Yörük Parkını yılda yaklaşık 100 bin turist ziyaret ediyor...

Antalya'daki Yörük Parkı'nı yılda 100 bin turist ziyaret ediyor!

Antalyalı turizmci Kutsal İyicil tarafından 32 sene önce Kemer ilçesinde kurulan ve 10 bini aşkın eşyanın bulunduğu Yörük Parkı'nı yılda yaklaşık 100 bin turist ziyaret ediyor.

Yükseller Metro Park Adana teslim tarihi Haberi

Yükseller Metro Park Adana teslim tarihi


10 katlı dört blok olarak tasarlanan Yükseller Metropark projesi Adana Seyhan'da yükseliyor. Seyhan Yükseller Metropark projesi Er İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Yükseller Metropark Adana projesi 80 adet daireden meydna geliyor. Yükseller Metropark Adana projesinde daireler bu yıl Ağustos'un sonunda teslim edilecek.



Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları!


Yükseller Metropark Adana projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor. Yükseller Metropark Adana'da otopark, çocuk oyun parkı, fitness, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları 265 bin TL ile 295 bin TL arasında değişiyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Yükseller Metropark projesinde daireler 140 metrekare büyüklükte planlandı.




Adres : Fatih Mah. Alparslan Türkeş Blv. Seyhan/Adana



Tel : 0532 716 34 64

Web : http://www.er-insaat.com/

Gülcihan...