04 / 05 / 2024

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sadık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de kuruldu.

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Geçit Tekstil İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Geçit tarafından kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meker Metal İnşaat Hırdavat Hurda Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kader Çelik tarafından kuruldu.

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poliva Kimya İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Amanet tarafından kuruldu.

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Değer tarafından kuruldu.

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kinova Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Kimya Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gazi Turan Darı tarafından kuruldu.

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri Haberi

Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri
Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Sadık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Yükseller PVC Hırdavat İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak.b. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. c. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak.d. Toz, granül va. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. 3. Plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 4. Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve...