06 / 05 / 2024

Yükseltepe Konutları ne zaman teslim

Yükseltepe Konutları ne zaman teslim

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, toplamda bin 600 konutuyla Keçiören’in çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.

Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek?

İhlas Yapı tarafından 174 bin 441 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor. Peki, Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Tem Avrasya Konutları 'nda yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları 507 bin TL'den başlıyor. Peki Tem Avrasya Konutları ne zaman teslim?

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Tual Adalar projesi İstanbul Kartal'da Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinin yüzde 95'i tamam!

Keçiören Belediyesi'nin kentsel gelişmeyi kontrol altına almak, çarpık kentleşmenin önüne geçmek, sürdürülebilir bir kentsel gelişim sağlamak amacıyla yaptığı Keçiören'in en büyük site topluluğu Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi hızla yükseliyor.

Ataköy Avrupa Konutları ne zaman teslim?

Artaş İnşaat'ın projesi Avrupa Konutları Ataköy'de 1+1'lerin fiyatları 615 bin TL'den başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesi 350 milyon TL yatırımla inşa ediliyor...

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Esenler Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti. Peki Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar günü kampanyası!

Sosyal yaşamı renklendiren, estetiği ve konforu bir arada sunan Muhteşem Yeni Yıl Konutları, Kadınlar Günü’ne özel Mart ayı kampanya fırsatını başlattı

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Keçiören Yükseltepe'de gecekondu sorunu çözülüyor!

Keçiören Belediyesi’nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme amacıyla başlattığı Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor. Dönüşüm alanının ilk etabında 1.600 konut inşa ediliyor.

Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Bakırköy City Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

Yükseltepe Konutları ne zaman teslim Haberi

Yükseltepe Konutları ne zaman teslim

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde tapulu bin 180 tane gecekonduda yaşayan hak sahipleri müteahhitlerle doğrudan anlaşarak yeni, modern binalarına kavuşacakken, tapusu olmayan gecekondu sahipleri ise yapılan 451 konut ile uygun fiyatlarda ev sahibi olacak.

Yüzde 35’i tamamlanan projeyle ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak "Allah’ın izniyle 2016 yılı içerisinde tapu dağıtımını gerçekleştireceğiz. Diğer konutların tapularını ise 2017 yılı içinde vermeyi planlıyoruz" dedi. Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinin içerisinde yeşil alanlar, otoparklar, çocuklar için Oyun alanları, sosyal tesisler yer alacak. Çarpık, güvensiz yapılar yerini modern konutlara bırakacak. Hem Keçiören’in cazibesi artacak hem de Keçiören yerleşim yeri olarak modern ve nitelikli konutlarıyla tercihlerde ön sıraya yerleşecek. Birçok yabancı ülkenin de dikkatini çeken projeyi Fas, Filistin gibi ülkelerden gelen heyetler ziyaret ederek bilgi alıyor.



Sabah...