30 / 04 / 2024

yumurta üretcileri birliği

yumurta üretcileri birliği

Piyasada marketten markete değişen yumurta fiyatları tüketicinin tepkisini çekti. 30'lu yumurta bir markette 52,95 TL diğerinde ise 43.90 TL'den satılıyor. Ucuz marketlerde ise yumurta fiyatı 31,90 ile 35 lira arasında değişiyor. Fiyatlardaki değişim Rekabet Kurumu tarafından soruştulacak.

İdris Güllüce: Hazır Beton Birliği'ni bakanlığın yan kuruluşu olarak görüyorum!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 'Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı' Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla açıldı...

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Nas Denetim ile anlaştı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Nas Denetim ile anlaştı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri genel kurul kararını yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri genel kurul kararını yayınladı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri yönetmeliği!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik Mühendisleri odası serbest müşavirlik mühendislik hizmetleri, büro tescil ve mesleki denetim yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 12 Nisan 2014'te yayımlandı. İşte yönetmelik kapsamındaki es

Adana Müteahhitler Birliği tek liste ile seçime gidiyor!

Adana Müteahhitler Birliği Cumartesi günü tek liste ile olağan genel kurula gidiyor. Tek liste halinde gidilecek seçimde tekrar Başkanlığa Aday olan Sedat Teoman Gürsesli yeni dönemde Adana için çok büyük projelerinin olduğunu söyledi.

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanlığına yeniden Namık Ekinci seçildi!

Türkiye ekonomisinin en çok ihracat gerçekleştiren sektörlerlerinden biri olan çelik sektörü, önümüzdeki dört yıllık dönem için seçimini yaptı. Çelik İhracatçıları Birliği Başkanlığına yeniden Namık Ekinci seçildi.

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor!

Çelik İhracatçıları Birliği 8 Nisan'da başkanını seçiyor. Çelik İhracatçıları Birliği, Olağan Genel Kurul Toplantısını takiben 8 Nisan 2014 Salı günü saat: 14.00’de başkanını ve yönetim kurulunu seçecek.

Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özgür Şahan Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Genel Müdür oldu.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu!

2 Nisan 2014 tarihinde ve 28960 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2014 / 5933 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu...

Richard Moore: İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore: "Dubai, off-shore bir finans merkezi ama Türkiye farklı. Çünkü Türkiye'nin iç piyasası çok güçlü. İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor." ifadelerini kullandı.

Mersin'de Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'ne 3 dönümlük arazi devredildi!

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ( MESOB ) esnaf odalarının tek çatı altında hizmet vermesi için arsa talebine Tarsus Belediye Meclisince olumlu cevap verildi...

Marmara Belediyeler Birliği, Facebook ve Twitter'ı tartışıyor!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen “Propaganda Sürecinde Etkili Sosyal Medya” paneli başladı. Panele, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Odun Herif lakaplı Twitter kullanıcısı ve sosyal medyadan önemli isimler katılıyor...

OGİAD ile Mobilyacılar Odası işbirliği yapacak!

Osmaniye Girişimci İşadamları Derneği (OGİAD) üyeleri ile Mobilyacılar Odası üyeleri bir araya geldi. OGİAD Başkanı Halil Çiftçi, sektörün gelişmesi için odayla işbirliği yapmak istediklerini söyledi...

yumurta üretcileri birliği Haberi

yumurta üretcileri birliği

Rekabet Kurulu, Yumurta Üreticileri Merkez Birliği’nin (YUMBİR) de aralarında bulunduğu 25 birlik ve teşebbüs ile yumurta üretimi alanında faaliyet gösteren 17 şirket hakkında “rekabeti kısıtlayıcı çeşitli eylemlerde bulundukları" gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Yumurta sektörüne yönelik geniş çaplı soruşturma bilgisi, Rekabet Kurulu'nun internet sitesinde yer aldı. Duyuruya göre, YUMBİR ve üye 12 birlik ve 13 şirketin rekabeti kısıtlayıcı çeşitli eylemlerde bulunmak suretiyle Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un "Rekabeti Sınırlayıcı Anlaşma, Uyumlu Eylem ve Kararlar" başlıklı maddesini ihlal edip etmediklerinin tespiti amacıyla soruşturma açıldı.

Kurul, yumurta üretimi alanında faaliyet gösteren 17 şirket hakkında da soruşturma başlattı.

İşte Rekabet Kurulu'nun haklarında soruşturma açtığı yumurta üretcileri:

Aytekin Tavukçuluk Yem Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Çorum Yumurta Üretim Pazarlama A.Ş.

Etaş Afyon Tavukçuluk İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti.

İsmail Saraçoğlu Hayvan Ürünleri...