28 / 04 / 2024

yunanistan ada fiyatları

yunanistan ada fiyatları

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı. Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...

Ege Denizi’nin iki tarafı satılık adalarla dolu!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

Türkiye'den 3 ada satışa çıkarıldı!

Dünyaca ünlü yıldızların da akın ettiği satılık özel adalara fiyatların dipte olduğu şu günlerde ilgi büyük. Yunanistan'dan 17 adası satışa çıkarılırken listede Türkiye'den de 3 satılık ada yer alıyor.

Yunanistan'a yatırım için 2016'yı bekleyin!

Ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan Yunanistan bütçe açığını kapatmak için 50 milyar euro’luk değerli varlığını satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak uzmanlar Komşu'ya yatırım yapacaklara 'Acele etmeyin' uyarısı yapıyor.

Yunanistan'da şahsa ait adalar satışa çıkarılıyor!

Yunanistan'da şahsa ait adalar satışa çıkarılıyor. Verilere göre bugün itibarıyla şahsa ait 17 özel ada satışa çıkmış durumda. Bu sayının önümüzdeki süreçte 120'yi bulması bekleniyor.

Yunanistan'ın adaları satışta! En pahalısı Omfori Adası!

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda 'hayır' diyen Yunanistan'da adalar satılıyor. Şahsa ait 17 özel ada satışa çıkarken, bu sayının 120'yi bulması bekleniyor.

Yunanistan 120 adayı satışa çıkardı!

Avrupa Birliği ile IMF'ye olan borç, Yunanlılar'ı tam anlamıyla yaktı. Elinde avucunda kalmayan Komşu ise parayı Ege'de aradı. Ege Denizi'ndeki tam 120 ada, satışa çıkarıldı.

Atina, konut fiyatlarının en hızlı arttığı Avrupa kenti oldu!

Yunanistan'da konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Yunanistan'da fiyatların en hızlı arttığı kent ise başkent Atina oldu.

Elysium Ada Yalıkavak'ta hemen teslim son 2+1, 4+1 villalar! 

16 bin 270 metrekarelik alanda inşa edilen Elysium Ada Yalıkavak'ta satışta 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar yer alıyor. Peki Elysium Ada Yalıkavak'ta villa fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat geldi. 2 hektarlık adanın daire fiyatlarıyla benzer oranda satışa sunulması dikkat çekti. Tropik alan vadeden bu alan aynı zamanda yatırımcılara da farklı bir seçenek sunuyor. 

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli ürünlerinin kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'den çılgın kampanya! İndirimler peş peşe raflara dizildi! Çay, şeker, salçada dip fiyatlar...

Subaru XV’nin fiyatları değişmedi! İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hem şehirde hem doğada konfor sağlayan Subaru’nun XV modeli 1.6 litrelik motoru ile iki farklı donanım paketi ile satılıyor. Peki, Subaru XV fiyatları ne kadar? İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi...

Sayfiye yerlerindeki konut fiyatları yüzde 400'ün üzerinde arttı!

Pandemiden sonra insanların doğada olma istekleri sayfiyelere olan talebi artırdı. Peki, sayfiyelerdeki kiralık ve satılık fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar.

Turkcell Pasaj'dan Lenovo V15 ADA'ya 1200 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj, Lenovo V15 ADA'ya bin 200 lira indirim uyguladı! Gözlerinize inanamaycaksınız! Peki, Turkcell Pasaj'da Lenovo V15 ADA fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Yunanistan'da emlak fiyatları arttı!

Yunanistan'da 2019 yılının ikinci çeyreğinde konut fiyatları yüzde 7,7, başkent Atina'da ise yüzde 11,1 arttı...

Yunanistan'da konut fiyatları artıyor!

Yunanistan'da ekonomik kriz döneminde büyük düşüş yaşayan konut fiyatları, 2018 yılında da yükselişini sürdürerek üçüncü çeyrekte yıllık bazda yüzde 2,5 arttı.

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları yüzde 40 değer kaybetti!

Yunanistan'da gayrimenkul fiyatları 2008'den 2015'e kadar geçen sürede yüzde 40 değer kaybetti...

DKY Ada güncel ev fiyatları 2018!

DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Ada Kartal'da 2+1 daireler 516 bin 750 TL'den,  3+1 daireler ise 816 bin 750 TL'den başlıyor..

Esentepe DKY Ada güncel ev fiyatları!

Esentepe DKY Ada güncel ev fiyatları 440 bin TL'den başlıyor. DKY Ada projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

yunanistan ada fiyatları Haberi

yunanistan ada fiyatları

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı.


Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...


1-) Dulichium Adası

44,1 milyon dolar



2-) Kuzey Ege Adası 

38,6 milyon dolar



3-) St. Thomas Adası

16,5 milyon dolar



4-) Kardiotissa Adası

7,2 milyon dolar



5-) Stroggilo Adası

5 milyon dolar



6-) Kythnos Adası

3,69 milyon dolar



7-) Lihnari Yarımadası

3,3 milyon dolar