07 / 05 / 2024

Yunanistana vize yok mu

Yunanistana vize yok mu

Yunanistan ile vizeler kalkıyor. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kutras, Türkiye 'nin AB üyeliğinin en güçlü destekleyicisi olduklarını belirterek, " Vizenin kaldırılması çalışmalarının başında bulunuyoruz " dedi.

Patronlara bile vize yok! Türk pasaportuna engel..

Son zamanlarda Schengen vizesi başvurularından ret yanıtı alan Türk vatandaşları durumdan rahatsız.

Başaran Ulusoy: Türkiye artık vize konulacak bir ülke değil!

AB ülkelerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamasını sürdürmesini eleştiren TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Türkiye artık vize konulacak bir ülke değil, kimsenin vize koymaya hakkı yok" dedi

Başaran Ulusoy: Türkiye'ye kimsenin vize koymaya hakkı yok!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy: "Türkiye'ye kimsenin vize koymaya hakkı yok. Türkiye artık vize konulacak bir ülke değil. Benim ülkem bir gün bize vize koyanlara elbette vize koyacak"

Şancity’de imar artışına vize yok!

Elmadağ'da Şan Tiyatrosu’nun yerine yapılmak istenen otel ve AVM’yle ilgili, yapılan İBB Meclisi’nde “Plan kararlarına aykırı” olduğu gerekçesiyle iktidar ve muhalefetin “oy birliği” ile reddedildi.

Sarıyer Belediyesi’den Park Orman’a vize yok!

Sarıyer Belediyesi, Fatih Ormanı içerisinde yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesine ruhsat vermeyeceğini açıkladı. Başkan Genç, "halkın içinde olmadığı hiçbir girişimin parçası olmayacağız" dedi.

Sancaktepe Mahal'de teslime kadar taksit de peşinat da yok!

" Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok " adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe 'den istenilen daireye bugünden hiç ödeme yapmadan sahip olmak mümkün.

Robert Shiller: Türkiye'deki konut balonu şişmeyi başladı, ama ciddi bir durum yok!

Nobel ödüllü ekonomist Prof. Robert Shiller "Türkiye'de konut fıyatlarmdaki artış alarm verici durumda değil. Balon şişmeye başladı ama ABD ya da başka ülkelerdeki kadar ciddi bir durum yok" dedi.

Sınırda vize uygulamasına Kalimnos ve Patmos adaları da dahil olacak!

Kalimnos ve Patmos da vize için gün sayıyor. Kalimnos Belediye Başkanı Diakomichalis ile Kalimnos Ticaret Odası Başkanı Kalathianakis kolaylaştırılmış vizenin bu ay içinde iki adada daha geçerli olacağını belirttiler

Mahal Sancaktepe'de teslime kadar ödeme yok!

Mahal Sancaktepe projesinde teslime kadar peşinat vermeden ve taksit ödemeden konut sahibi olunabiliyor.Projenin yeni kampanyası 'teslime kadar taksit de yok. peşinat da yok' adını taşıyor.

Mahal Sancaktepe’de teslime kadar taksit de yok peşinat da!1+1'ler 153 bin TL!

“Teslime kadar taksit de yok peşinat da yok” adını taşıyan kampanya kapsamında Mahal Sancaktepe’ den istenilen daireye bugünden tek kuruş ödeme yapmadan sahip olmak mümkün...

Murat Kurum: Konutta arz fazlası yok, sorun bölgesel!

Son aylarda gayrimenkul sektöründe arz fazlası olduğu ve yeni konut projelerinde satışların geçen yıla kıyasla düştüğü söylemleri arttı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Konutta arz fazlası yok, sorun bölgesel” dedi.

Lütfi Elvan: Boğaziçi Köprüsü'nün 540 gün kapalı olması gibi bir durum yok!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Boğaziçi Köprüsü bakım çalışmaları konusunda İstanbulluları rahatlattı. Elvan, “540 gün köprünün kapalı olması gibi bir durum yok. Biz zaten çalışmalara alttan alta başladık" dedi

Konut tahtını dövize kaptırdı!

2010-2013 yılları arasında getiri şampiyonu olan konut, tahtını dövize kaptırdı. Parasını euroda tutan yüzde 27,54, dolarda tutan yüzde 18,73 getiriye ulaştı. Konutun getirisi yüzde 12,99’da kaldı.

Yunanistana vize yok mu Haberi

Yunanistana vize yok mu

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Konstandinos Kutras, Türkiye ile Yunanistan arasındaki ilişkilerin çok iyi bir düzeyde olduğunu, Türkiye'nin Yunanistan için stratejik ortak olduğunu söyledi.


Atina'nın, Ankara'nın uluslararası hukuka saygı ve iyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde AB üyeliğine tam destek verdiğini belirterek, AB'nin önemine değindi.


Türkiye ile Yunanistan arasında iki kez Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) gerçekleştirildiğini hatırlatan Kutras, üçüncü YDSK için çalışmaların sürdüğünü ve önümüzdeki sonbaharda gerçekleştirilebileceğini söyledi.


YDSK çalışmalarına değinen Kutras, "Yunanistan bu aşamada AB Dönem Başkanlığı görevini sürdürdüğü için bir hayli yüklüdür. YDSK'nin kurumsal önemi büyüktür ve bu çerçevede imzalanan anlaşmaların uygulanması önemlidir" diye konuştu.


"Vize engelleri aşılacak"


Türkiye ile Yunanistan arasındaki vize konusuna değinen Sözcü Kutras, "Yunanistan, Türkiye'nin AB üyeliğinde en güçlü destekleyicisidir, bu çerçevede vizenin tam olarak kaldırılması konusu çalışmalarının başında...