30 / 04 / 2024

Yünsa Yünlü Sanayi

Yünsa Yünlü Sanayi

Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yünsa Yünlü Sanayi Çerkezköy'de 19 milyon 195 bin liraya arsa sattı.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Pendik Belediyesi yüzde 50 peşinatla sanayi imarlı arsa satacak! Megakentte KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul İli Pendik Belediye Başkanlığı, Pendik Şeyhli'de yer alan büyük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar 1 taksitle ödenecek.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ec Bina Yönetimleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özersoy ve Ekrem Erdem Özersoy ortaklığında kuruldu.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastek Mühendislik Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Canıgeniş, Evren Korkmaz, Orhan Çelik ve Sedat Acar ortaklığında kuruldu.

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

Yünsa Yünlü Sanayi Haberi

Yünsa Yünlü Sanayi

Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün KAP'ta yapılan yazılı açıklamaya göre Yünsa Yünlü Sanayi Çerkezköy'de 19 milyon 195 bin liraya arsa sattı.


81 bin 918 metrekare alana sahip olan arsa Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alıyor.



Yünsa Yünlü Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği : Arsa


Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, Yüzölçümü : Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 81.918,03 metrekare


Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 25.04.2014


Toplam Satış Bedeli : 9.010.983,30 USD (27.06.2014 Efektif Satış Kuru ile 19.195.196,62 TL )


Satış Koşulları :Taşınmaza ilişkin bedelin % 50 sinin taşınmazın alıcı adına Tapu Müdürlüğünde tescil edildiği tarihte tahsil edilmesine, bakiye % 50 sinin ise en geç 26/12/2014...