25 / 07 / 2024

yunus parkı

yunus parkı

Kaş’taki yunus parkında esaret altında tutulan iki yunus tepkiler üzerine 25 Nisan'da tesis yetkilileri tarafından Kemer'deki Moonlight Dolphinarium adlı yunus gösteri merkezine nakledildiği öğrenildi. Yunusların naklinin ardından tesis adım adım boşaltıl

Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Yunus Emre Mahallesi, 475 ada, park tescilli alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Nova Park Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Park Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yunus Toprak tarafından kuruldu. 

Yunus Emre Ekşi emlak portföyünü 27 Nisan'da tanıtacak!

RE-MAX Pusula'dan Yunus Emre Ekşi, 27 Nisan'da Dragos Park Plaza'da portföylerini tanıtacağı bir davet verecek.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Gölcük Yunus Emre Parkı tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve an itibariyle tamamlanmış olan park alanı vatandaşın hizmetine sunulmuş vaziyette.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük bir hızla devam ettirilen park alanı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda büyük aşama kaydedildi!

Gölcük Belediyesi´nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi´nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını çalışmalar hız kazandı.

Gölcük Yunusemre Parkı'nda son durum!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yunus Emre Mahallesi'nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Tokat Zile'ye yeni park!

Zile Belediyesi Fen İşleri ekiplerince İlçenin Yunus Emre Mahallesinde devam eden park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Vidinel yaptığı açıklamasında İlçemizde bulunan 24 mahallemize en az birer tane park sözümüz vardı." dedi

Tuzla'daki Yunus Parkı projesi iptal mi edilecek?

Yunuslara Özgürlük Platformu, Tuzla Marina ve AVM projesi kapsamında yeni bir yunus gösteri merkezinin sessiz sedasız inşa edildiğini duyurarak bu tesisin inşasının durdurulması için imza kampanyası başlattı.

Via Properties'ten Viaport Marina hayvanat bahçesi açıklaması!

Via PropertiesTuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı başlatılan hayvanat bahçesi hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Tuzla Viaport AVM'deki hayvanat bahçesinin kapatılması isteniyor!

Tuzla Marina ve AVM Projesi'nde yer alan yunus parkı ve hayvanat bahçesine karşı imza kampanyası başlatıldı. Dcilen iptal edilmesi talebiyle Change.org sitesinde imza kampanyası başlattı.

Yunus Park Evleri satış ofisi!

8 blok şeklinde yükselen Yunus Park Evleri projesi MCM İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede toplam 100 adet daire bulunuyor. İşte Yunus Park Evleri satış ofisi adres bilgileri...

yunus parkı Haberi

yunus parkı

İki yıldır Türkiye'de ve dünya çapında protestolara neden olan, iki kez ruhsatsız şekilde müşteri kabul ettiği için geçtiğimiz yaz mühürlenen yunus parkına karşı yazar Buket Uzuner önderliğinde, Change.org üzerinde 20.000 imza toplamıştı. İmzalar kampanyaya destek olan yerel STK’lar, Yunuslara Özgürlük Platformu ve WWF-Türkiye ile birlikte Kaş Belediye Başkanlığına ve Kaş Kaymakamlığına teslim edilmişti. Gelişmeler parkın fiilen kapandığını gösteriyor. Artık Kaş’ta esaret altında yunus yok, ancak “yunuslara özgürlük” diyenler mücadeleyi hala sürdürüyor. İhbar sonucu yunusları takip etmek için harekete geçen sivil toplum kuruluşları yunusların sağlığından endişe ediyor. Kemer'e taşınan iki yunusa uzman yunus veterineri tarafından sağlık kontrollerinin yapılması ve yunusların varolan yasal düzenlemeler gereği koruma altına alınması için STK'lar resmi kurumlara bir kez daha talepte bulunacak.


"Sıra diğer yunus parklarında"

Kaş Sualtı...