06 / 07 / 2024

Yunus Turan

Yunus Turan

Troyy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Dedeoğlu, Yunus Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Ümraniye, Çakmak Mahallesi, İkbal Caddesi'nde kuruldu.

Peka Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peka Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaleli ve Yunus Turan Pekmezci tarafından kuruldu. 

Ergün Turan Eskişehir'de inşaatı devam eden konutları inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Çarşamba Yunus Emre Camisi ibadete açıldı!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2009 yılında yapımına başlanan Yunus Emre Camisi, törenle ibadete açıldı. Törende konuşan Doç. Dr. Yaşar Yiğit, Türkiye'de 85 bin 500'ü aşkın cami olduğunu söyledi.

Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları!

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, 2015 yılında sizleri nelerin beklediğini tek tek yorumladı. Biz de tüm burçlara şans dolu bir yıl dileriz! İşte Astrolog Zeynep Turan'dan Narlife için 2015 burç yorumları...

Mehmet Ergün Turan'dan Cumhurbaşkanlığı Sarayı açıklaması!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yönelik eleştirilere yanıt vererek, “Bu bina, Cumhuriyet tarihinin en önemli mimarlık eseri. Gelecek nesiller övünç duyacak. Şahsa ait değil, devletin malı” dedi.

Yunus Alım Satım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yunus Alım Satım Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Gönül Işık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta Arnavutköy, Hadımköy Köyü, Ömerli Mahallesi, Hadımköy İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Ergün Turan Yayladağı'nı ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan Yayladağı ilçesine geldi. Yayladağı Belediye Babanı Mehmet Kalkan'ı da ziyaret eden Ergün, toplu konutların yapılacağı araziyi beğendiklerini, gelecek yıl mayısta inşaatların temelinin atılacağım kaydetti.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye'de 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım!

TOKİ Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

Arda Turan, Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid'in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve Euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Milli futbolcu, Londra ve Madrid'de birer ev satın almayı planlandığını da açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: 2015 yılında hedefimiz 50 bin konut!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur” dedi.

Mehmet Turan Söylemez: İstanbul metro ile kazanacak!

10 milyar Euro’luk yatırım yapılması hedeflenen metroların, şehre enerji ve ekonomi anlamında büyük katkılar sağlayacağı bildirildi.İTÜ Raylı Sistemler Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Turan Söylemez konu hakkında konuştu.

Ergün Turan: Semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, çevreden yalıtılmış sitelerin insanları yabancılaştırdığını belirterek "Değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz" dedi.

Yunus Turan Haberi

Yunus Turan

Troyy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Dedeoğlu, Yunus Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de kuruldu. 


Troyy İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...