04 / 05 / 2024

yunusemre belediyesi toki osb kent projesi

yunusemre belediyesi toki osb kent projesi

Manisa Organize Sanayi Bölgesi bölge çalışanlarının artan konut ihtiyacını karşılamak için konut inşa edecek.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te kuralar 18 Haziran'da!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev konut projeleri arasında yer alan 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde çalışmalar hızlandı. Projede kura çekimi 18 Haziran'da gerçekleşecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

Akgedik TOKİ fiyatları vatandaşın tepkisine neden oldu!

Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı. 3+1 ev fiyatlarının 270 bin TL gibi yüksek bir bedelle satılması bazı hak sahiplerinin tepkisine neden oldu...

TOKİ Akgedik 2'inci etap için kuralar çekildi!

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Manisa Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2'nci etabı için kuralar çekildi.

yunusemre belediyesi toki osb kent projesi Haberi

yunusemre belediyesi toki osb kent projesi

Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Yunusemre Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde Manisa’da 10 bin konutluk yeni bir kent kuruluyor. 


Konut alanı Akgedik Toplu Konut Alanı ve Gürle Toplu Konut Alanı olmak üzere iki projeden oluşuyor. 


5 bin 500 konuttan oluşan ‘Gürle Toplu Konut Alanı’na OSB Kent adı verilecek. Buradaki konutlar Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile kurulacak.


Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya  “Akgedik projesi 750 milyon TL, Gedik projesi de yaklaşık 800 milyon TL olmak üzere yaklaşık 1.5 milyar TL’lik yatırım Yunusemre Belediyesi, TOKİ ve Manisa OSB işbirliği ile Manisa’ya kazandırılıyor” dedi.


Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi " Yunusemre yılda yaklaşık 10 bin kişilik göç alıyor. Bölgemizdeki sanayi bölgelerinde 65 bin kişi çalışıyor. Sanayi bölgelerindeki dar gelirli çalışanlar için...