27 / 04 / 2024

yunusoğlu casablanca evleri fiyat listesi

yunusoğlu casablanca evleri fiyat listesi

Casablanca Evleri İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje fiyatları haberimizde yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tuğ tarafından kuruldu.

Violet Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Violet Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de Arif Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Sena Evleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Ekşi ve Harun Emirhan Ekşi ortaklığında kuruldu.

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dikey1 Tarım Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Yunusoğlu tarafından kuruldu.

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yunusoğlu Bahçe'nin temeli atıldı!

Yunusoğlu İnşaat, İzmir’in en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Güzelbahçe’de yeni projesine başlıyor. 22 adet 470 metrekarelik müstakil villadan oluşacak projenin temeli atıldı.

Konut mağdurları TBMM'de!

Dün gece yarısı İstanbul'dan yola çıkan yüzlerce konut mağduru TBMM önüne ulaştı. Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ve evleri teslim edemeyen müteahhit firmalara büyük öfke var...

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsmgen Sağlık Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Baran Büyüktaş, Tarık Yunusoğlu, Miray Karayılan ve İnanç Vardar ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Urla Casablanca Evleri güncel fiyat listesi 2017!

İzmir Urla'da Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Casablanca Evleri projesi fiyatları haberimizde yer alıyor.

Hasanoğlu Banu Evleri Ispartakule satılık daire!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Hasanoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 katlı dört bloktan oluşan Banu Evleri 2 projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

yunusoğlu casablanca evleri fiyat listesi Haberi

yunusoğlu casablanca evleri fiyat listesi

Yunusoğlu İnşaat imzası taşıyan Casablanca Evleri projesi 12 apart daire ve 13 villadan meydana geliyor. Proje İzmir Urla'da Kalabak bölgesinde yer alıyor. 

Casablanca Evleri Urla teslimler Haziran 2017'de yapılacak. Urla Casablanca Evleri projesinde banka kredili ödemelerin yanı sıra, yarısı peşin kalanı 6 eşit taksitli ödeme de yapılabiliyor. 

Casablanca Evleri Urla projesinde 3+1 normal daireler, 4+1 üçüz villalar, 5+1 ikiz villalar bulunuyor. Projede apartların yer aldığı bloklar iki katlı olarak planlandı. Her katta üç daire bulunuyor.

Yunusoğlu Casablanca Evleri Urla fiyatları!
 

Üçüz villalar (G-B bloklar)
G blok:   2 milyon 375 bin TL (4+1)  220 metrekare

Yunusoğlu Casablanca Evleri konum olarak, Urla merkeze 2 dakida, Urla pazaryerine 3 dakika, Urla otoban çıkışına 5 dakika, Urla Devlet Hastanesine 2 dakika, İzmir'e 15dk, Çeşme'ye 20 dakika,...